Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Sandd uit pand gegroeid

Vf Branded Content

Vf Branded Content is de commerciële content op Vakblad fondsenwerving. De inhoud valt buiten de redactionele verantwoording van Vakblad fondsenwerving.

Redactie Vf

Sandd uit pand gegroeid

Sandd betrekt grotere accommodatie in Apeldoorn

Sandd gaat zich de komende weken vestigen op het bedrijventerrein de Ecofactorij te Apeldoorn, met een uitstekende ligging aan de kruising van de A1 en de A50. De Ecofactorij is een voorbeeldproject van de gemeente Apeldoorn, met richtlijnen voor verantwoord en milieubewust ontwerpen en bouwen. De centrale sorteerhal is, met een oppervlakte van één hectare, een vervijfvoudiging van de huidige. Per dag zorgen er 100 tot 120 werknemers voor het sorteren van de gemiddeld 3,5 miljoen poststukken. De onderste drie meter van de hal zijn voorzien van een lichtdoorlatende, halftransparante gevelbekleding. Overdag zie je de bewegingen binnnen en \'s nachts heeft het gebouw letterlijk uitstraling. Het symboliseert een open en transparante onderneming. Het hoofdkantoor is 2.000 m² (eenvijfde hectare) groot en bestaat uit twee verdiepingen. Op dit moment zijn daar zo\'n 80 medewerkers werkzaam.

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen
Close