Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Berichten geschreven door Arjen van Ketel

  • Gratis Testament Maand 2022 wordt uitgesteld

    16 augustus 2022

    De campagne Gratis Testament Maand 2022, die in september zou plaatsvinden, is uitgesteld. Aanleiding is het gebrek aan capaciteit voor de extra testamenten bij het notariaat. Het tekort aan personeel speelt al langer bij het notariaat, maar de coronaperiode heeft dit versterkt. De vraag naar testamenten is verder toegenomen. En in tegenstelling tot wat er in andere landen plaatsvindt, is in Nederland de onroerend-goed-markt doorontwikkeld en ook de economie is dankzij de vele steunmaatregelen blijven groeien, waardoor er steeds meer vraag naar de diensten van het notariaat is. Veel notarissen werken nu met een wachtlijst en hebben geen ruimte meer voor het extra werk dat de Gratis Testament Maand nu vraagt.

    Lees meer over "Gratis Testament Maand 2022 wordt uitgesteld"
  • Gratis Testament Maand mei 2021 in Nederland

    20 november 2020

    In mei 2021 start de eerste Gratis Testament Maand. De campagne die in 2018 na overleg met de sector ontwikkeld is motiveert mensen om een testament te maken waarin men ook goede doelen begunstigt. De campagne volgt de succesvolle aanpak van Free Wills Month uit Groot-Brittannië, aangepast aan de Nederlandse situatie.

    Lees meer over "Gratis Testament Maand mei 2021 in Nederland"
  • Prognose Nalatenschappen Nederland positief

    29 juni 2020

    De inkomsten uit nalatenschappen zullen in 2020 groeien. Dat blijkt uit de prognose die legacy Foresight maakte voor de deelnemers aan de Legacy Monitor 2020. Die prognose laat lichte toename zien. Er zijn twee scenario’s uitgewerkt door de econometristen van Legacy Foresight.

    Lees meer over "Prognose Nalatenschappen Nederland positief"
  • Jubileumeditie Leergang Nalatenschappen in januari 2020

    19 december 2019

    Op donderdag 30 januari 2020 start in Amsterdam voor de tiende keer de Leergang Werving Nalatenschappen. Deze geeft de deelnemers in zes lesdagen en twee coachingmomenten, alle kennis, skills en netwerk, die je nodig hebt om een goede professional in nalatenschappenwerving te worden. Deelnemers werken in de leergang direct aan een strategie, audit, of verbeterplan voor de eigen organisatie.

    Lees meer over "Jubileumeditie Leergang Nalatenschappen in januari 2020"
Close