Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Nationale Vakdag fondsenwerving

De Nationale Vakdag fondsenwerving is een congres georganiseerd door het Vakblad fondsenwerving. Het programma richt zich op iedereen die bij goede doelen en andere wervende non-profitinstellingen actief zijn; van marketeers tot directieleden en van fondsenwervers tot communicatiemedewerkers. 

De Vakdag is in de loop der jaren dé dag van fondsenwervend Nederland geworden. De aanwezigen kunnen genieten van een vol programma met (internationale) topsprekers, nieuwe ontwikkelingen en technieken, uitgebreide en interactieve kennissessies, een beursplein vol stands van leveranciers en volop netwerkmogelijkheid, met borrel tot slot. Een dag vol inspiratie, tips en adviezen dus.

De eerste editie van het evenement was in november 2007, in het Maasgebouw van het stadion van Feijenoord, de Kuip. In 2020 wordt de dertiende editie van de Vakdag gehouden in de Rijtuigenloods, een industriële evenementlocatie in Amersfoort. Het maakt onderdeel uit van de Wagenwerkplaats, een spoorcomplex waar aan het begin van de twintigste eeuw rijtuigen van de Hollandsche IJzeren Spoorweg-Maatschappij en de NS werden onderhouden.

De organisatie van de Vakdag krijgt steun van het Congresteam: een groep betrokken vrijwilligers vanuit de fondsenwervingssector die zich ontfermt over het programma. Meer informatie over het congresteam is hier te vinden.

Voor abonnees van Vakblad fondsenwerving is toegang tot de Vakdag gratis. Voor meer up-to-date informatie over de aanstaande Vakdag 2020 en inschrijven: bezoek onze website. Of kijk alvast naar een sfeerimpressie van de meest recente Vakdag:

Close