Voordelen voor abonnees

Abonnees van Vakblad Fondsenwerving kunnen in 2015 gebruik maken van verschillende kortingen. Hieronder vind je een totaaloverzicht. 

De abonnees van Vakblad Fondsenwerving krijgen in 2015 een korting van € 50,- op alle workshops uit het programma van de Vakopleidingen Fondsenwerving.

Een workshop van een hele dag, inlusief lunch e.d. kost dan nog slechts € 98,50,- (ex. 21% btw). 

De betalende abonnees van Vakblad Fondsenwerving krijgen in 2015 € 250,- korting op diverse opleidingen en leergangen van de 3F-Academy (voorwaarden 3F-Academy van toepassing).

Om van deze korting gebruik te maken, heb je jouw abonneenummer nodig. Hier kun je jouw abonneenummer opvragen

Eenmaal per jaar wordt het beste fondsenwervingscongres ter wereld in Nederland gehouden. Dit jaar zal het congres plaatsvinden van 20 - 23 oktober 2015.

Abonnees van Vakblad Fondsenwerving krijgen een korting van maar liefst £100,- op de deelnemersbijdrage. 

Voor meer informatie, of om je - met korting - aan te melden, klik je hier.

Van 30 april tot en met 2 mei 2017 vindt in The Moscone Center West, San Francisco, USA het 54ste AFP International Fundraising Conference plaats. ‘s-Werelds grootste bijeenkomst van professionele fondsenwervers.

Vakblad Fondsenwerving en PSI-Vransen nemen ook voor 2017 weer het initiatief om gezamenlijk een reis te organiseren met bezoek aan de AFP conference 2017, het de Association of Fundraising Professionals. 

Samen reizen levert een kostenvoordeel op!

Ben je geïnteresseerd om met ons mee te reizen naar de AFP conference 2017? Vul dan hier het formulier in en we houden je op de hoogte!

Leveranciers