Advertentie

Aanmelden voor de Nationale Vakdag Fondsenwerving 2019

Ank van Drenth blikt terug op 36 jaar bij de Hartstichting

28 juli 2016

Ank van Drenth (65), een van de weinige artsen van de Hartstichting, nam na 36 jaar afscheid. In een gesprek met redacteur Marthe Damman kijkt ze terug. Hoe groot is de impact van de Hartstichting, het goede doel dat al bijna 45 jaar non-stop hamert op het belang van reanimatie door omstanders?

Reanimatiecursus
Reanimatiecursus © KLAPSTUK Fotografie

door Redactie Vf

De receptioniste van de Hartstichting kijkt bezorgd. Ank van Drenth neemt de telefoon maar niet op. Ik wacht geduldig in de lichte hal van het hoofdkantoor bij station Ypenburg. Het duurt even, maar dan komt ze toch de trap aflopen. Niet zo gek dat ze moeilijk te bereiken is, zegt Ank, ze heeft haar werktelefoon al bij haar officiële afscheid in maart ingeleverd. Het is haar laatste dag bij de Hartstichting.

Abonneer je op fondsenwerving.nl en krijg direct toegang

✔ Onbeperkt toegang tot alle content op fondsenwerving.nl
✔ De digitale nieuwsbrief met o.a. vacatures en nieuws uit de sector

Of registreer je gratis om dit artikel te lezen

Registreer
Heb je al een Vf-account? Log dan in