ifunds levert fundraising solutions
ifunds is al sinds 1994 actief in de charitatieve sector en biedt geïntegreerde ICT oplossingen voor uw grote donateurs- en ledenbestanden middels Customer Relationship Management (CRM). CRM is zowel een werkwijze als een technologie, waarbij het optimaliseren van alle contacten met de relatie centraal staat. Onze CRM oplossingen zijn toonaangevend op het gebied van fondsenwerving, giftenadministratie, databasebeheer en analyse.
Adres: 
Stationsplein 43
Postcode: 
3818 LE
Plaats: 
Amersfoort
Telefoon: 
033-4677030
Tags: 

Nieuws van partner

  • Edwin Schalk

    ifunds heeft Edwin Schalk (44) benoemd tot directeur van ifunds Nederland. Hans Gorter, de huidige directeur, gaat zich volledig richten op de verdere ontwikkeling van de ifunds group, die op dit moment ruim 400 nonprofit klanten bedient in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. 

  • ifunds

    Amersfoort, 12 augustus - ifunds verzorgt het online doneren voor de actie “Honger in de Hoorn van Afrika“. De Samenwerkende Hulporganisaties en ifunds hebben intensief samengewerkt om de donatiepagina te realiseren. Daarnaast levert ifunds ook backofficeactiviteiten die nodig zijn om het betalingsverkeer af te handelen.
     

  • Het in Haarlem gevestigde Equitum Direct heeft met ingang van 1 januari 2006 softwarebedrijf IF Automatisering overgenomen van ASP4all. De overname is door Equitum Direct uit eigen middelen gefinancierd. Met de overname versterkt het Equitum-Directconsortium zijn positie in de dienstverlening aan charitatieve organisaties.

Leveranciers