Annie Connect noemt zichzelf niet voor niets het andere callcenter. Een groot deel van de Annies, zoals we de agents noemen, werkt namelijk vanuit huis. Hierdoor krijgen ook wao’ers, herintreders en andere achterstandsgroepen op de arbeidsmarkt weer een kans om aan de slag te gaan. Deze doelgroep sluit bovendien perfect aan bij onze opdrachtgevers in de charitatieve sector. Veel organisaties hebben dit inmiddels ondervonden voor hun donateurswerving en de opvang van inkomende gesprekken. Maar ook steeds vaker voor bijvoorbeeld klantbehoud.

Dat Annie Connect een ander callcenter is, zie je ook meteen wanneer je haar huiselijke vestiging in Amsterdam binnenloopt. Hier zijn nog eens 100 werkplekken te vinden en is tevens de Annie Academie gevestigd, waar onze Annies continu worden opgeleid.

Dat Annie Connect als eerste callcenters een ISO 9001 certificering heeft en al drie keer met de gouden PTTT award naar huis ging, geeft aan dat kwaliteit bij Annie geen meerwaarde maar een basis is.

Annie Connect laat zien dat commercieel ondernemen uitstekend samengaat met maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid!

Adres: 
Stephensonstraat 19
Postcode: 
1097 BA
Plaats: 
AMSTERDAM
Telefoon: 
088 330 50 50
E-mail: 

Nieuws van partner

  • Annie Connect

    Het inzetten van callcenters om potentiële donateurs op te bellen brengt nu eenmaal kosten met zich mee. “Waarom geen vrijwilligers inzetten voor het bellen en op deze manier kosten besparen?”, dachten ze vorig jaar bij Annie Connect. 

  • Annie Connect

    Op 30 juni 2007, tijdens het congres ‘Dag van de Gehandicaptenzorg, nam Annie Connect het stokje van de Kroontjesestafette over van Stichting de Zonnebloem. De Kroontjesestafette is een beloning voor organisaties die werken met een goed preventie-, verzuim-, en (re)integratiebeleid. Annie Connect mag het stokje overnemen, vanwege de goede arbeidsomstandigheden waarbij het werk goed geschikt is voor mensen met een arbeidshandicap.

Leveranciers