Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Rubrieken in VFW

Diverse journalistieke genres worden vast of regelmatig opgenomen in de vorm van de volgende rubrieken.

 1. Column: de vaste of incidentele uitingen van de columnisten. Ook de vaste hoofdredactionele column (het editorial) valt hieronder.

 2. Personalia: berichten over benoemingen en functiewisselingen van individuen die actief zijn in de goededoelensector (fondsenwervers, bestuursleden, directieleden, ambassadeurs, etc.)

 3. Kort & Goed: berichten met betrekking op de actualiteit, met o.a. impact en resultaten van goede doelen organisaties, innovatie, (internatonaal) onderzoek, et. Berichten die eerder op de website verschenen en daarom niet meer als nieuws gezien kunnen worden, kunnen toch voldoende (actualiteits)waarde hebben om ook in het fysieke blad aandacht te krijgen.

 4. Actualiteit: reflectie op nieuws & trends. Onder meer via storytelling: interviews, volgen van een wervingscampagne, internationale perspectief- onderzoeken.

 5. Trends: de voortrekkersrol, nieuwe ontwikkelingen, onderzoeksresultaten, zowel in interviewvorm als via case stories.

 6. Tools & Tips: de werking van wervingsmethoden, maar altijd met een kritische analyse of commentaar van vakmensen en andere ervaringsdeskundigen.

 7. Over fondsenwerving: Interviews met fondsenwervers over persoonlijke geefdoelen & het waarom van hun keuze.

 8. De vrijwilliger in beeld: Interviews met vrijwilligers over hun maatschappelijke carriere en hun vrijwilligerswerk.

 9. Boeken: er komen geregeld artikelen waarin voor de lezers relevante boeken ter sprake komen.
 10. Agenda en Podcasts: een pagina achterin het blad met aankondigingen van evenementen en opleidingen, vacatures en de recentste Vf-podcasts.
 11. Servicepagina’s: op de pagina’s achterin VFW nemen we informatie op over belangrijke bijeenkomsten, congressen, opleidingen, e.d.

Close