Advertentie

Advertentie

Advertentie

Fondsenwerver / Communicatiemedewerker

Fondsenwerver / Communicatiemedewerker

Geplaatst op
19-11-2019
Functie
Fondsenwerver / Communicatiemedewerker
Organisation
iMMO
Standplaats
Diemen
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
16 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Schaal 55 (CAO GGZ)

FONDSENWERVER/COMMUNICATIEMEDEWERKER per 1 januari 2020 voor 16 uur p.w.

Het instituut voor Mensenrechten en Medisch Onderzoek (iMMO) levert een bijdrage aan de bescherming van mensenrechten, in het bijzonder door het uitvoeren van forensisch medisch onderzoek van vermoede slachtoffers van marteling en inhumane behandeling.
Slachtoffers van marteling en geweld behoren tot een groep bijzonder kwetsbare mensen met ernstige littekens op het lichaam en de geest. Deze mensen lopen het risico dat hun verzoek om asiel in Nederland door de IND als ongeloofwaardig wordt afgedaan omdat men ter vermijding van herbelevingen of schaamte een ongeloofwaardig of onsamenhangend verhaal vertelt. Deze mensen zijn gebaat bij een zorgvuldig forensisch medisch onderzoek naar de fysieke en psychische gevolgen van marteling en geweld. De medische bevindingen kunnen aanvullend bewijs leveren ter onderbouwing van een asielrelaas.

Algemene informatie

Samen met de directeur ben je verantwoordelijk voor de verbinding van de organisatie met de diverse vermogensfondsen en andere (financiële) relaties. Je bent je bewust van de wensen van onze (toekomstige) relaties en in staat proposities neer te zetten die aan deze wensen en behoeften voldoen. Je bent in staat om de verhalen van iMMO voor een brede doelgroep te vertellen en mensen bij onze organisatie te betrekken en betrokken te houden. Je gaat verder met de ontwikkeling van het bestaande fondsenwervingsbeleid, je maakt de verantwoordingen van de projecten en denkt actief mee voor nieuwe fondsenwervingsmethoden en financiering.

Functie-informatie

 • Je werkt nauw samen en ondersteunt de directeur op het gebied van het externe fondsenwervingsbeleid,
 • Je ontwikkelt, realiseert en evalueert het fondsenwervingsbeleid, schrijft voorstellen en verantwoordingen die voldoen aan de gestelde eisen en tijdig worden ingediend,
 • Je draagt bij aan een aantrekkelijke online vertegenwoordiging van de organisatie in de vorm van de website en nieuwsbrief,
 • Je ontwikkelt materialen en middelen die de organisatie verder ondersteunen en de problematiek goed weergeven.

Functie-eisen

 • HBO/Academisch werk- en denkniveau op gebied van fondsenwerving en communicatie
 • Sterk met cijfers en begrotingen
 • Kennis en inzicht in vermogensfondsen, fondsenwerving en relatiemanagement
 • Uitstekende kennis en uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
 • Redactioneel sterk, je weet een verhaal goed te brengen
 • Je bent enthousiast en hebt overtuigingskracht
 • Je bent in staat om goed te plannen en te organiseren en om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen.
 • Je hebt affiniteit met deze zeer kwetsbare doelgroep en vluchtelingen.

Wat wordt geboden?

Een uitdagende functie binnen een boeiende organisatie met een plezierige, informele en collegiale sfeer. Het betreft een tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot verlenging. Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO GGZ schaal 55.

Contactinformatie

Voor algemene informatie kun je onze website www.stichtingimmo.nl raadplegen. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annemieke Keunen (directeur), tel. 020-8407670 (ma t/m do).

Solliciteren

Jouw sollicitatie met CV kun je voor 1 december per e-mail richten aan iMMO info@stichtingimmo.nl o.v.v. communicatiemedewerker/fondsenwerver.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.