Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Zakelijk Fondsenwerver / Relatiebeheerder

Zakelijk Fondsenwerver / Relatiebeheerder

Geplaatst op
16-1-2023
Functie
Zakelijk Fondsenwerver / Relatiebeheerder
Organisation
Ouderenfonds
Standplaats
Amersfoort / Vanuit huis
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
36 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.836 - €4.927 (o.b.v. fulltime)

Ben jij de resultaatgerichte netwerker die energie krijgt van het aangaan van mooie samenwerkingen met uiteenlopende organisaties?  Wil je daarnaast bijdragen aan de realisatie van de missie van een ondernemende goede doelen organisatie? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Bij het Nationaal Ouderenfonds zetten we ons iedere dag in voor alle ouderen in Nederland. Onze speerpunten zijn: actief ouder worden, inspireren tot een leeftijdsvriendelijke omgeving én het bestrijden van eenzaamheid. Dit doen we onder andere met sport- en beweegprogramma’s zoals OldStars en De Derde Helft maar ook met initiatieven zoals de breiclub, de BoodschappenPlusBus, en een programma rondom digitale vaardigheden voor ouderen: Welkom Online. Ook biedt het Nationaal Ouderenfonds veel individuele aandacht, bijvoorbeeld in de vorm van uitjes, concerten en kerstattenties. Zo krijgt iedereen de kans om op een actieve manier ouder te worden. Want ouder worden doen we samen!

Het Nationaal Ouderenfonds viert in 2023 haar 70e verjaardag. Onze activiteiten om eenzaamheid onder ouderen te voorkomen zijn iedere dag hard nodig. Dit doen wij met ca. 30 enthousiaste collega’s en bijna 6000 vrijwilligers.

Wat ga je doen?

Als Zakelijk Fondsenwerver/relatiebeheerder weet jij verbinding te maken met de juiste mensen bij bedrijven en instellingen. Je gaat partnerships aan door mensen aan te haken en aangehaakt te houden. Je schrijft creatieve plannen en voorstellen om bedrijven warm te maken voor de doelen van het Nationaal Ouderenfonds. Je bent verbindend binnen en buiten de organisatie en draagt zorg voor verwachtingsmanagement met alle betrokkenen. Je stelt overeenkomsten op en  ook de verdere uitwerking en afhandeling intern begeleid en monitor je.

Je creëert aansprekende proposities voor bedrijven en weet deals af te sluiten met een getekende overeenkomst.

In het kort jouw taken:

 • Je bent ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds en wordt in de markt ook als zodanig ervaren.
 • Je bent proactief in het aangaan van nieuwe samenwerkingsverbanden met zakelijke relaties, andere interessante partijen.
 • Je bent een relatiebouwer en draagt proactief bij aan de naamsbekendheid van het Ouderenfonds
 • Je schrijft voorstellen die aansluiten bij de wens/gedachte van de zakelijke relatie en de doelstellingen van het Nationaal Ouderenfonds en concretiseert dit in een passende aanpak voor elke relatie
 • Je monitort de voortgang van de projecten in relatie tot de verwachtingen van de relaties  en stuurt bij wanneer nodig

Wie wij zoeken

Een professional die gedreven is om nieuwe zakelijke relaties tot stand te brengen en deze te onderhouden. Je bent goed in het opbouwen van nieuwe contacten maar ook in het onderhouden van relaties. Je denkt in mogelijkheden en handelt proactief. Je houdt ervan om op pad te gaan en bedrijven te bezoeken. Je hebt veel creatieve ideeën én je werkt tegelijkertijd met een duidelijk doel voor ogen.

Verder herken jij je in onderstaande:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële functie, bij voorkeur als fondsenwerver;
 • Je bent proactief en beschikt over zelfstartend vermogen
 • Creatief, weet anderen te enthousiasmeren én doelgericht

Wat we bieden

 • Salaris (schaal 8 tot 10 van de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening €2.836,- en maximaal €4.927,- bruto per maand bij fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring & opleiding)
 • Een individueel budget van 18% van je jaarsalaris dat je kunt uitgeven aan extra verlofdagen of een extra uitkering in de vorm van geld
 • Een persoonlijk loopbaanbudget die je kunt besteden aan jouw eigen ontwikkeling, trainingen of bijv. coaching
 • Een warme organisatie met betrokken collega’s, organisatie- en teamuitjes en koffiemomenten met collega’s
 • Zinvol werk in een betrokken team bij een informele, jonge organisatie
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen en te leren van ervaren collega’s
 • Een modern kantoor op loopafstand van station Amersfoort waar je voor meetings en inspiratie aanwezig bent
 • Flexibel (thuis max 50%) werken, zodat jij je privéleven en je werkleven perfect in balans kunt houden

Solliciteren

Interesse? Stuur dan uiterlijk 30 januari 2023 je cv en motivatie naar vacature@ouderenfonds.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen m­et Nathal van Rijn (directeur a.i.), bereikbaar via 06-53130339.

Iedereen is welkom om bij ons te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close