Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Werver

Werver

Geplaatst op
21-7-2022
Functie
Werver
Organisation
Nederlandse Rode Kruis
Standplaats
Den Haag
Opleidingsniveau
MBO-opleiding niveau 4
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.548 - €3.302 (o.b.v. 40u)

Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt dát is waar het Rode Kruis voor staat.

Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties en door het bieden van noodhulp en het vergroten van de hulpvaardigheid en hulpbereidheid. Het NRK verleent in Nederland samen met meer dan twintigduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp(onderwijs), Burgerhulp en helpen we mensen met het voorbereiden op en voorkomen van noodsituaties.

Taken

Je gaat aan de slag in een jong team van enthousiaste collega’s (wervers en planners). Het team streeft er naar om zoveel mogelijk met elkaar op kantoor aan het werk te zijn, om de lijnen zo kort mogelijk te houden. In overleg is hybride werken mogelijk.

In deze rol ben je dagelijks verantwoordelijk voor het werven van voldoende bezetting op de verschillende projecten waar het Rode Kruis actief voor is. Dit is onder andere ten behoeve van de opvanglocaties voor Oekraïense vluchtelingen. Je benadert sollicitanten en medewerkers proactief, voert intake gesprekken, plant vervolggesprekken in en zorgt dat de nieuwe medewerkers goed van start gaan op hun eerste werkdag. Ook beantwoord je vragen van medewerkers en sollicitanten telefonisch en per mail. De projecten zijn zeven dagen per week operationeel. Samen met jouw team stem je af wie wanneer werkt. Werktijden zijn in principe tijdens kantooruren, periodiek heb je een bereikbaarheidsdienst in het weekend en ben je telefonisch bereikbaar voor noodgevallen.

Wat ga je doen

 • Je voert (online) werving- en selectieactiviteiten uit en zorgt voor tijdige follow-up
 • Je zorgt dat de planning tijdig wordt ingevuld met voldoende gekwalificeerde medewerkers
 • Je voert intake gesprekken en borgt de volledige onboarding voordat medewerkers worden ingezet
 • Je communiceert tijdig en volledig met alle betrokkenen
 • Je signaleert knelpunten en communiceert deze met de projectleider
 • Je draait mee in bereikbaarheidsdiensten (weekend)
 • Je verzorgt de noodzakelijke (personele) administratie
 • Je ondersteunt het projectteam desgevraagd bij onderhanden werk

Functie-eisen en profiel

Het Rode Kruis zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor een functie en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.  

 • Je hebt minimaal een MBO-4 werk- en/of denkniveau
 • Je bent sociaal
 • Je bent proactief, accuraat en resultaatgericht
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent flexibel en vindt het niet erg om incidenteel in de avond of weekend bereikbaar te zijn
 • Je kunt snel schakelen en bent stressbestendig
 • Je bent op korte termijn beschikbaar
 • Je beheerst de Nederlandse taal schriftelijk en mondeling goed.
 • Je bent op korte termijn beschikbaar

Ons aanbod

Het werk dat je doet heeft maatschappelijke relevantie en maakt impact. Dat betekent soms ook impact op jezelf. Daarom hebben we oog voor je welzijn en bieden we handvaten om hierin een goede balans te vinden. We zijn een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Salariëring vindt plaats volgens salarisschaal 8 van de CAO van het NRK afhankelijk van ervaring (min. € 2548,46 tot max. € 3302,43 bruto per maand bij een fulltime (40 uur) dienstverband), exclusief een eindejaarsuitkering van 7%. Een contract voor bepaalde tijd van 6,5 maand met uitzicht op verlenging/een vast contract.
De standplaats van ons verenigingskantoor is Den Haag, op loopafstand van station Laan van NOI. Je werkt gezien de COVID-omstandigheden net als iedereen deels vanuit huis en krijgt een telefoon en laptop tot je beschikking. Wij zien elkaar regelmatig via Teams om werkzaamheden te bespreken en binding te blijven houden met elkaar. Ons ReWork Concept ondersteunt je om afwisselend thuis te kunnen werken of op ons mooie kantoor.

Informeren en solliciteren

Je motivatiebrief + cv ontvangen we graag via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina. De vacature blijft openstaan totdat we geschikte kandidaten hebben gevonden. Bij interesse verzoeken we je om zo snel mogelijk te reageren. Voor nadere informatie over de functie kun je een mail sturen naar Esmee van den Ende evandenende@redcross.nl. Een online assessment en referentiecheck kunnen onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close