Advertentie

GivingTuesdayNL 2020

Teammanager

Teammanager

Geplaatst op
2-11-2020
Functie
Teammanager
Organisation
Donation Company
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren
Full-time
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Salaris tot € 3000,- op basis van een 40-urige werkweek;

Bij Donation Company werken wij met én voor Goede Doelen. We werken hier met een grote en diverse groep aan enthousiaste collega’s. Als energieke en enthousiaste Teammanager ben je bezig met het motiveren en beter maken van onze telefonische fondsenwervers. Je bent zowel een goede organisator als een meewerkend voorman. Je beschikt over natuurlijk leiderschap, waarmee je het beste uit het team haalt. Je bent dan ook actief op de vloer en de schakel tussen projectmanagement en de fondsenwervers.

Hoe ziet je dag eruit?

Als Teammanager kom je enthousiast binnen op de vloer en met een vers kopje koffie in de hand neem jij de resultaten van de vorige dag door en kijkt naar het rooster van deze dag. Samen met je collega’s zorg jij voor een planning van de dag en communiceer je dit door naar de vloer. Je toont interesse in de fondsenwervers en zorgt dat zij goed en enthousiast aan de dag kunnen beginnen. Zijn er opstartproblemen, dan zorg jij ervoor dat deze opgelost worden. Tijdens de ochtend monitor jij de fondsenwervers en hoor je iemand die wat coaching kan gebruiken en doet dit dan ook gelijk.

In je agenda zie je dat je om 12 uur een briefing hebt samen met een projectmanager, je zorgt ervoor dat de juiste mensen hierbij aansluiten en legt de aankomende campagne uit.

Na de briefing behoud jij het overzicht en stuur je aan waar nodig, merk je dat iemand motivatie nodig heeft. Dan ben jij de eerste die even een moment pakt om samen te zitten en eventueel gesprekstechnieken bijleert.

Aan het eind van de dag bekijk je met je collega’s trots naar de resultaten want jullie zien dat de campagnes goed draaien en de fondsenwervers groeien in hun werk.

Waarom werken bij ons?

Natuurlijk wil je ook weten hoe het is om bij ons te komen werken. De organisatie is bezig met een mooie groeispurt. Samen met je team wil je het best mogelijke realiseren en biedt je vanuit faciliterend & inspirerend leiderschap de juiste ondersteuning. Je bewaakt de kwaliteit, signaleert en rapporteert knelpunten in de uitvoering van de campagnes en draagt oplossingen aan.

De sfeer op de vloer is informeel en we zijn een gezellige groep van jong en oud. We houden de lijntjes kort en hier en daar een praatje of een grapje bij het nieuwe koffiezetautomaat is ons dan ook niet onbekend. We zorgen ervoor dat iedereen vanuit zijn kracht wordt benut. Daarnaast kom je te werken in het schitterende Muziekgebouw aan het IJ in Amsterdam.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salaris tot € 3000,- op basis van een 40-urige werkweek;
 • Jaarcontract met een maand proeftijd;
 • Werkzaam op een prachtige locatie in Amsterdam;
 • 24 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding.

Wat verwachten wij?

 • Je bent stressbestendig, energiek en positief ingesteld;
 • Circa 2 jaar ervaring met het aansturen van outbound belactiviteiten.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Je begeleid en helpt bij de ontwikkeling onze coaches;
 • Je kan fungeren als vertrouwenspersoon;
 • Je bent resultaatgericht

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar hr@donationcompany.nl

Close