Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Teamleider Zakelijke Markt

Teamleider Zakelijke Markt

Geplaatst op
27-3-2024
Functie
Teamleider Zakelijke Markt
Organisation
Leger des Heils
Standplaats
Almere
Opleidingsniveau
HBO
Uren
32-36 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.400 - €5.700 (o.b.v. fulltime)

Ben jij klaar om in de schijnwerpers te stappen en onze ongesubsidieerde projecten naar een hoger niveau te tillen? Stel je voor dat jij de sleutel bent tot het versterken van onze fondsenwervingsinspanningen en zakelijke relaties op een landelijk niveau. Als Teamleider Zakelijke Markt werk je samen op de afdeling Fondsenwerving met een Relatiemanager Grote Gevers, een Relatiemanager Vermogensfondsen en met je collega’s op regionaal en lokaal niveau. Om samen een strategie te ontwikkelen die niet alleen onze toekomst veiligstelt maar ook zorgt voor onmisbare ondersteuning aan hen die het meest in nood zijn.

Hier sta je op het punt om een reis te beginnen waarbij jouw netwerkvaardigheden en vermogen tot stakeholdermanagement de basis vormen voor het bouwen van onwrikbare, duurzame relaties. Deze relaties zijn essentieel voor het voortbestaan en de groei van onze projecten, die een impact hebben op de levens van velen. Kun jij de uitdaging aan om daadwerkelijke verandering teweeg te brengen in het leven van mensen zonder helper? Is jouw antwoord een volmondig 'ja', en ben je benieuwd hoe je dit samen met ons kan bereiken?..

De volgende stap kan jouw meest betekenisvolle zet zijn. Blijf lezen en ontdek hoe je met ons samen kunt werken om een verschil te maken. Jouw pad naar het creëren van impact begint hier...

Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Als Teamleider Zakelijke Relaties sta je centraal in het dynamische netwerk van onze organisatie. Hierin ben je verantwoordelijk voor het uitstippelen en realiseren van een krachtige fondsenwervingsstrategie, terwijl je ook zorgt voor de opbouw en het onderhoud van waardevolle relaties met zakenpartners, donateurs en stakeholders. Jouw vaardigheden in netwerken en stakeholdermanagement vormen een solide basis voor onze toekomstige projecten, met een focus op langdurige impact en duurzame ontwikkeling.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het helder formuleren en overbrengen van ons verhaal en impact,
 • De Geef-vraag durven stellen,
 • Het signaleren van samenwerkingskansen en het bespreekbaar maken van financiële bijdragen,
 • Het zelfstandig opstellen van accountplannen en het realiseren daarvan met je team,
 • Uitbreiden van je netwerk activiteiten en new business genereren,
 • Rapportage aan de manager relatiebeheer op landelijk niveau. Ontwikkelen en uitvoeren van een geïntegreerde fondsenwervingsstrategie.
 • Beheren en uitbreiden van het netwerk van zakelijke relaties en grote gevers.
 • Leiden van initiatieven op het gebied van sociale betrokkenheid.
 • Zorgen voor ethiek en transparantie in alle fondsenwervingsactiviteiten.

Dit ben jij

 • Hbo Commerciële Economie, Marketing of achtergrond door werkervaring
 • Een ondernemende netwerker met een commerciële inslag en een creatief vermogen om te verbinden en te boeien.
 • Aantoonbare ervaring in accountmanagement of fondsenwerving.
 • Pro-activiteit, communicatieve sterkte en het vermogen om relevante connecties te maken.
 • Een groot hart voor onze doelgroep en de drive om bij te dragen aan een betere samenleving.
 • Kan zelfstandig werken en is bereid om te reizen binnen Nederland,
 • Je bent in bezit van je rijbewijs, voor het afleggen van bezoeken op locatie
 • Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Dit bieden wij

Een betekenisvolle positie binnen een organisatie die er echt toe doet. Men krijgt de kans om professionele vaardigheden in te zetten in een omgeving waar elke bijdrage waardevol is. We bieden een competitief salarispakket, afgestemd op de ervaring en capaciteiten, inclusief uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Het Leger des Heils is een organisatie die midden in de maatschappij staat en ertoe doet. Met jouw werk maak je verschil.  

 • Een fulltime functie binnen een uitdagende werkomgeving waarin je zelfstandigheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.
 • Een contractduur van initieel 12 maanden, met een uitzicht op verlenging.
 • De kans om jouw talenten in te zetten voor een betekenisvol doel.
 • Loopbaanbudget voor persoonlijke groei.  
 • Schaal 9-10 van de CAO Sociaal Werk. € 3.400,- tot € 5.700,- bruto met 8,3% eindejaarsuitkering op basis van een fulltime dienstverband)
 • Een individueel keuzebudget, 8% vakantietoeslag, thuiswerkregeling, OV-businesscard, fietsregeling, reiskostenvergoeding, goed pensioen, etc. 

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan ca. 7.500 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op LegerdesHeils.nl.

Interesse en contact

Mis deze kans niet om een verschil te maken. Wij verwelkomen jouw sollicitatie met open armen.

De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, dus wacht niet te lang met reageren. Dat kan via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures. Indien je behoefte hebt aan meer informatie voordat je solliciteert, kun je contact opnemen met Danny Riekerk via danny.riekerk@legerdesheils.nl of bel: tel. 06 135 585 14

Een kort online assessment is onderdeel van de procedure om te zien of jouw persoonlijkheid aansluit op wat de baan vraagt. Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen wij binnen enkele dagen contact met je op.

"Voor alle gewaardeerde partners in talentwerving, waarderen we jullie interesse en hulp. Hier willen we jullie alvast laten weten dat we deze bijzondere vacature zelf gaan invullen en zullen we zonder externe hulp te werk gaan. Dank voor het begrip."

Solliciteer direct

Close