Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Teamleider Financieel Programma Management

Teamleider Financieel Programma Management

Geplaatst op
18-7-2022
Functie
Teamleider Financieel Programma Management
Organisation
Save the Children
Standplaats
Den Haag
Opleidingsniveau
WO
Uren
38 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.919 - €5.825 (o.b.v. 38u)

Een gezonde financiële basis van onze projecten en een correcte implementatie zorgt ervoor dat Save the Children in staat is kwalitatief hoogwaardige hulp aan kinderen te leveren. Een snelle en correcte rapportage aan de donor draagt eraan bij dat Save the Children dit in de toekomst ook kan blijven doen. Jouw rol hierin is de teamleden van het Financieel Programma Management, maar ook collega’s van andere teams, in hun werkzaamheden te ondersteunen en de werkzaamheden rondom Financieel Programma Management te coördineren.

Over Save the Children

Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen - en daarmee de toekomst van onze samenleving - te verbeteren. 

Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Wat ga je doen als Teamleider Financieel Programma Management?

In de functie van Teamleider Financieel Programma Management ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • De dagelijkse aansturing van het Financieel Programma Management (FPM) team, binnen de afdeling Finance & Control;
 • De kwaliteit en tijdigheid van geleverde managementinformatie met betrekking tot de programma portfolio;
 • De aansluiting van projectadministraties en de boekhouding in samenwerking met het Team Financiële Administratie;
 • Informatievoorziening, advisering en proactieve ondersteuning aan relevante onderdelen van de organisatie m.b.t. de programmaportfolio;
 • Coördinatie van programma gerelateerde, project-overstijgende externe accountantscontroles, partner assessment e.d.

Wie ben jij?

Je bent een team player die gewend is om samen te werken met collega’s uit verschillende culturen. Op je vakgebied ben je de specialist waar je collega’s van verschillende onderdelen van de organisatie op vertrouwen. Je bent in staat om complexe financiële vraagstukken begrijpelijk te maken voor niet-financiële medewerkers en te vertalen in concrete acties. Je beschikt dus over voldoende kennis en over goede communicatie eigenschappen waardoor je kunt overtuigen op basis van argumenten. Voor de onvoorspelbaarheid van de werkzaamheden die veelal gebonden zijn aan strikte deadlines beschik je over een grote flexibiliteit

Wat staat er op jouw CV?

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding of vergelijkbaar werk-en denkniveau;
 • Je beschikt over aantoonbaar relevante werkervaring; 
 • Je beschikt over zeer goede coachende capaciteiten / sociale vaardigheden voor het aansturen van een team
 • Gezien het internationale karakter van onze organisatie is een goede beheersing van het Engels (mondeling en schriftelijk) noodzakelijk;
 • Je bent gerechtigd om in Nederland te werken

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Wat jij doet, helpt miljoenen kinderen wereldwijd. Direct of indirect;
 • Salaris natuurlijk. Wij volgen de salarisschalen van de Rijksoverheid op basis van een 38-urige werkweek. Deze functie wordt ingeschaald volgens salarisschaal 12 (minimaal € 3.919,11  en maximaal € 5.825,02) exclusief vakantietoeslag en eindejaarsgratificatie;
 • Je reiskosten worden volledig vergoed, waarbij duurzaam vervoer onze norm is;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen op basis van een 5-daagse werkweek;
 • Mogelijkheid tot het sparen van extra verlof;
 • Een gunstige pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Veel ruimte voor opleiding & ontwikkeling, zoals onbeperkt gebruik van het trainingsplatform New Heroes;
 • Een menselijke werkgever, die voortdurend in ontwikkeling is. Dat betekent een plek waar je jezelf kan zijn, veranderingen mee vorm kan geven en waar je kunt doorgroeien.
 • Goed om te weten: als je aangenomen wordt, krijg je in eerste instantie een jaarcontract, met kans op verlenging.
 • Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Waarom vragen we referenties en een VOG?

Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. 
Als kinderrechtenorganisatie die misbruik – in welke vorm dan ook – bestrijdt, willen we allereerst  kunnen garanderen dat onze eigen medewerkers zich hier niet schuldig aan maken, of hebben gemaakt. Daarom nemen we deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. En nemen we gestandariseerde referenties af als je bij ons solliciteert. Door te solliciteren stem je hiermee in.

Wat voor werkgever is Save the Children?

In Nederland werk je samen met ongeveer 120 collega’s maar je bent ook onderdeel van een internationaal netwerk van meer dan 25.000 collega’s in 120 landen. We zijn ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie, maar dat betekent niet dat onze organisatie onpersoonlijk is. Juist niet! Wij zorgen dat ieders stem – net zoals die van de kinderen waar wij voor strijden – gehoord wordt. Dat iedere collega zichzelf kan zijn en zich verder kan ontwikkelen. 

Bij Save the Children zijn we trots op onze diversiteit. Daarom nodigen wij iedereen uit om bij ons te solliciteren, ongeacht gender, seksuele oriëntatie, religieuze en/of culturele achtergrond, persoonlijkheid en/of andere zichtbare en onzichtbare kenmerken. We vieren onze verschillen, want deze zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien.

Sollicitatieprocedure:

Enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie dan vóór 14 augustus op via het sollicitatieformulier op onze website. Sollicitaties die op een andere manier bij ons binnenkomen, nemen wij helaas niet in behandeling.

We proberen binnen 2 weken na de sluitingsdatum op je sollicitatie te reageren.
Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kun je terecht bij Simcha Korbee, HR Officer, via personeelszaken@savethechildren.nl.

* Alle gegevens die je invult, gebruiken we alleen om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen. Uiterlijk 4 weken na het beëindigen van de sollicitatieprocedure, zullen we je gegevens verwijderen uit onze systemen.

Close