Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Jaarverslag.org

Systeembeheerder

Systeembeheerder

Geplaatst op
24-1-2023
Functie
Systeembeheerder
Organisation
Stichting IMC Weekendschool
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO
Uren
24 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.216 (o.b.v. 40u)

Over ons: Stichting IMC Weekendschool

‘’Ik wil graag ingenieur worden, kent u misschien een ingenieur?’’ vroeg een leerling aan psychologe Heleen Terwijn. Heleen deed onderzoek naar de motivatie van leerlingen in het basisonderwijs en met deze vraag kwam het besef: leerlingen zitten op school om te ‘leren voor later’, terwijl niemand hen laat zien wat ‘later’ nou eigenlijk is. Vanuit dit besef ontstond haar idee om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met interessante professionals en hun vakgebieden, juíst op die plekken in Nederland waar dat het hardst nodig is.

Stichting IMC Weekendschool stelt zich ten doel dat alle jongeren van alle schoolniveaus, zo worden opgeleid dat ze gemotiveerd hun plek in de samenleving kunnen innemen. Samen met de betrokken gastdocenten en organisaties creëren wij prikkelende, magische momenten. We stimuleren het lef van onze leerlingen en bieden hen een ijzersterk netwerk, zodat zij mogen worden wie ze willen zijn.

Samen sterk, voor een goed doel

Samen maken we de toekomst, met een open blik en een warm hart. Binnen onze diverse Stichting is er één ding dat wij allen delen: stuk voor stuk doorleven wij de ambitie om middels motivatiegericht onderwijs kansengelijkheid voor kinderen te creëren. Dit gezamenlijke doel sijpelt door in alle lagen van onze organisatie en zorgt niet alleen voor een verbinding met de maatschappij maar ook voor een diepe verbinding met elkaar.

Taken

"De ochtend besteed jij aan het helpen van jouw collega’s; op een speelse en heldere manier laat jij ze zien hoe ze het best met de systemen kunnen omgaan. Na de lunch heb je een brainstorm gepland met het Fondsenwerving team over de optimalisatie van AFAS. De rest van de middag besteed je aan het voorbereiden van de systeemtraining die jij volgende week geeft aan de nieuwkomers."

Als Systeembeheerder bijdragen aan kansengelijkheid

Ben jij in het bezit van de gouden skills set die wij zoeken? Oftewel; heb jij technisch inzicht, ben je sociaal vaardig én blink je uit in het geven van support? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe systeembeheerder! Onze toekomstige systeembeheerder is kundig en ervaren in het werken met software, in het bijzonder met AFAS. Maar wij zoeken meer dan dat! Ben jij iemand met een visie op IT en procesoptimalisatie? En wil je graag bijdragen aan een goed doel; meer kansengelijkheid voor kinderen? Dan is dit jouw kans!

Onze toekomstige Systeembeheerder is verantwoordelijk voor…

Als systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van onze IT-infrastructuur. De nadruk van jouw taken komt te liggen op het technisch beheer van ons organisatie brede softwaresysteem: AFAS. Als sociaalvaardige IT’er geef jij regelmatig trainingen aan nieuwe collega’s en ondersteun je de organisatie in het dagelijkse gebruik van de systemen.

Verder ben jij:

  • Een leergierige ‘snelsnapper’; wat jij (nog) niet weet of kan, vind jij graag zelf uit;
  • Je bent toegankelijk, sociaalvaardig en staat graag in contact met jouw collega’s;
  • Je hebt een afgeronde ICT-opleiding (minimaal mbo-niveau);
  • Je hebt werkervaring als ICT-beheerder en praktijkkennis van o.a. AFAS (vereiste), Office 365, Citrix, Active Directory en Datto Workplace.

Ons aanbod

Naast het maken van Maatschappelijke Impact bieden wij onze toekomstige Systeembeheerder…

Een inspirerende en informele werkomgeving met collega’s die hart hebben voor jongeren en onderwijs. Wij stellen talent en passie niet alleen centraal bij onze kinderen, maar ook bij onze collega’s! We willen graag dat jij je voor een aantal jaar aan ons bindt en bieden jou de kans door te groeien met een inwerkprogramma, (AFAS) trainingen on the job, coaching en andere mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wat betreft de ontwikkelkansen binnen het IT- en AFAS landschap kunnen we zeggen; the sky is the limit! Kortom, wij bieden onze toekomstige collega:

  • Een inspirerende en informele werkomgeving;
  • Een inwerkprogramma, training, coaching en persoonlijke groei;
  • Een salaris van € 3216,- bruto per maand op basis van 40 uur;
  • Een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informeren en solliciteren

Stichting IMC Weekendschool werkt aan een goed doel, werk jij met ons mee?

Samen maken we de toekomst. Werk jij, met een open blik en een warm hart, met ons mee? Uploadt via onderstaande button jouw CV en motivatie t.a.v. Fabiënne de Bruin, Senior Recruiter bij Stichting IMC Weekendschool.

Heb je vragen over deze vacature? Of over de maatschappelijke impact die wij als Stichting creëren? Neem dan contact op met Fabienne de Bruin via fabienne.debruin@ weekendschool.nl.

Close