Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Whooz

Support Team Medewerker

Support Team Medewerker

Geplaatst op
6-1-2023
Functie
Support Team Medewerker
Organisation
Simavi
Standplaats
Amsterdam / Hybride
Opleidingsniveau
Uren
36 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.200 - €3.000 (o.b.v. 36u)

Powerful women, healthy societies. Omdat we geloven dat als we vrouwen in hun kracht zetten, de hele gemeenschap daar beter van wordt. Daarom moedigen we vrouwen en meisjes aan om hun recht op water en sanitatie op te eisen. Krachtige vrouwen en meisjes verbeteren niet alleen hun eigen situatie, maar ook die van de mensen om hen heen. Simavi werkt al bijna een eeuw aan een gezonde en gelijkwaardige wereld in regio’s waar dit verre van zelfsprekend is. Dat doen we samen met onze partners in 10 Afrikaanse en Aziatische landen. Nieuwsgierig geworden naar onze missie en projecten? Lees dan snel meer over ons werk op www.simavi.nl.

Taken

Als Support Team Medewerker werk je in het team Particuliere Fondsenwerving, en ben je de oren en ogen van onze fondsenwervers, communicatie collega’s en campaigners. Je wordt aangestuurd door ons Hoofd Fondsenwerving, en je werkt nauw samen met jouw Support Team buddy.

We zijn een klein team met enorme ambities! Het betrekken van onze achterban bij onze missie is cruciaal. De komende jaren willen we daarom excelleren in een donateur-centraal programma, dat mede met jouw inzet echt vorm moet gaan krijgen. Jouw inzet is daarom van grote toegevoegde waarde om onze doelen te realiseren.

Hoe ziet jouw werkdag er op hoofdlijnen uit?

 • Als Support Team Medewerker zorg je dagelijks voor een uitstekende afhandeling van onze inkomende & uitgaande contactmomenten met supporters; per telefoon, email en post.
 • Je zorgt voor een goede verwerking van alle contactmomenten in onze database.
 • Tijdens campagnes ondersteun je ons online team met het beantwoorden van vragen die via social media bij ons binnenkomen.

Functie-eisen en profiel

 • Je hebt 3-5 jaar ervaring als klantcontact medewerker, idealiter bij een goed doel.
 • Je hebt affiniteit met de ontwikkelingssector en vindt vrouwenrechten een groot goed.
 • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en kan je ook uitstekend redden in het Engels.
 • Je bent doortastend en kunt ‘tussen de regels’ door lezen.
 • Je staat je mannetje en weet feedback op een positieve manier te brengen.
 • Je hebt ervaring met het werken met CRM systemen (bijvoorbeeld Prosperus of SalesForce)
 • Je bent collegiaal en staat open voor de mening van een ander.
 • Je houd van aanpakken en kan prima zelfstandig werken

Ons aanbod

We bieden een functie bij onze warme organisatie, waar je op vele manieren écht het verschil kunt maken. Naast een inspirerende en gezonde werkomgeving (bv. wekelijkse bootcampsessies, yoga en onze agile manier van werken), zijn we een werkgever die niet discrimineert op de arbeidsmarkt, diversiteit belangrijk vindt en onze vijf kernwaarden hoog in het vaandel heeft staan: rechtvaardig, duurzaam, versterkend, inspireren, verbinden.

Wij bieden een jaarcontract voor 36 uur per week met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Het salaris is afhankelijk van het aantal jaren werkervaring dat je meebrengt, binnen een salarisschaal van € 2200,- tot € 3000,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week. Verder bieden we o.a. 5 weken vakantie per kalenderjaar, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een pensioenverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Ons kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van NS station Amsterdam Sloterdijk.

Informeren en solliciteren

De procedure bestaat uit 2 interviewrondes, een opdracht ter voorbereiding op de 2e ronde, een referentiecheck en het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Reageren?

Herken jij je in bovenstaand profiel en wil je graag bijdragen aan Simavi’s missie en visie? Reageer dan uiterlijk 31 januari 2022 door je motivatiebrief en CV (max. 2 pagina’s) in te sturen via de sollicitatiebutton. 

Is dit niet jouw uitdaging? Steun Simavi door deze vacature met je netwerk te delen!

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Stuur dan een mailtje naar Fernando van der Brug fernando.vanderbrug@simavi.nl

Close