Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Strategisch Teamleider

Strategisch Teamleider

Geplaatst op
12-5-2022
Functie
Strategisch Teamleider
Organisation
Humanistisch Verbond
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
Uren
32-36 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
CAO Sociaal Werk, schaal 11

Ben jij strategisch van nature, geef je verbindend en stimulerend leiding en vind je het leuk ook deels uitvoerend bezig te zijn? Dan ben jij de teamleider die we zoeken! Vrij denken, samen leven. Het Humanistisch Verbond maakt zich sterk voor een menswaardige samenleving waarin iedereen gelijk wordt behandeld en vrij is het leven naar eigen wens vorm te geven. Vanuit het humanisme bieden we inspiratie: we voeden de geest met onze geestelijke zorg, en we organiseren cursussen, evenementen en lezingen. Ook zetten we belangrijke humanistische thema’s op de politieke en maatschappelijke agenda. Met 18 duizend leden en 32 afdelingen zijn we een groeiende vereniging. We investeren momenteel in nieuwe functies, zoals de functie Teamleider Programmaontwikkeling en verenigingszaken.

Taken

  • De nieuwe teamleider is strategisch. Je stuurt twee teams aan – programmaontwikkeling en verenigingszaken – en ontwikkelt op beide vlakken beleid dat aansluit op elkaar en op de nieuwe strategie van het Humanistisch Verbond. Je bent toekomstgericht, vernieuwend, en je hebt kijk op hoe inhoudelijke programma’s, vrijwilligers en activiteiten tezamen een unieke bijdrage aan de vereniging én aan een rechtvaardige samenleving kunnen leveren. Je hebt kennis van verenigingsbeleid en ervaring in het werken met maatschappelijke thema's. Je rapporteert aan de directeur en maakt deel uit van het teamleidersoverleg.
  • De nieuwe teamleider is verbindend en stimulerend.Onze medewerkers zijn waarden gedreven en aan goede ideeën geen gebrek. Als teamleider geef jij sturing aan de ambities en de mensen. Je bent verbindend, motiverend en je vindt eigenaarschap niet alleen belangrijk voor jezelf, maar voor het hele team. Je hebt al enkele jaren ervaring met leidinggeven.
  • De nieuwe teamleider is ook uitvoerend.We zijn een kleine organisatie. Alle medewerkers zijn denkers én doeners. Ook jij zult actief meewerken aan de uitvoer van ambitieuze plannen en nieuwe projecten. Zo sta je dichtbij de inhoud en lever je een bijdrage die er ook echt toe doet

Ben jij strategisch van nature, geef je verbindend en stimulerend leiding en vind je het leuk ook deels uitvoerend bezig te zijn? Dan ben jij de teamleider die we zoeken!

Ons aanbod

  • Je komt te werken op het kantoor in Amsterdam-Oost waar zo’n 25 mensen werken.
  • We zijn een dynamische organisatie die groeit in aantal medewerkers en leden. De sfeer is informeel en de betrokkenheid groot.
  •  We bieden verdieping en inspiratie met onze cursussen en lezingen, en die zijn gratis voor medewerkers.
  • Voor deze functie bieden we je een salaris conform de cao-sociaal werk schaal 11. Daarbij hoort 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt eerst een contract voor één jaar, voor 32-36 uur per week, maar als het van beide kanten goed bevalt krijg je een contract voor onbepaalde tijd.

INFORMEREN EN SOLLICITEREN
Stuur je motivatie en cv naar sollicitatie@humanistischverbond.nl met als titel ‘vacature teamleider’ t.a.v. directeur Robbert Bodegraven. Vragen? Bel dan naar (020) 521 90 00. Reageren kan voor 30 mei. De gesprekken vinden plaats in de week van 6 en 13 juni. Bij het Humanistisch Verbond werken we aan een inclusief en zo divers mogelijke organisatie. Diversiteit en inclusie zijn van cruciaal belang voor succes. Daarmee willen we bereiken dat onze medewerkers de wereld waarin wij leven weerspiegelen. We moedigen iedereen aan te solliciteren, ook als je niet aan alle eisen voldoet. 

PS.Is deze functie het niet helemaal maar jou, maar wil je je inzetten voor een vrije en humane samenleving? Er zijn nog genoeg andere vacatures. Bekijk ze allemaal hier.

Close