Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Stagiair(e) Redactie Online

Stagiair(e) Redactie Online

Geplaatst op
1-10-2020
Functie
Stagiair(e) Redactie Online
Organisation
Stichting CliniClowns Nederland
Standplaats
Amersfoort
Opleidingsniveau
HBO
Uren
40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Stagevergoeding (€250 per maand)

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding & plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen. 

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken.

De Marketingmissie

De afdeling Marketing bestaat uit Communicatie, Fondsenwerving en Vrijwilligers. Samen hebben wij als doel om het contact tussen clown en doelgroep mogelijk te maken door de samenleving op verrassende, eigen wijze met het werk van CliniClowns te verbinden. Om zo draagvlak in de Nederlandse samenleving te creëren en het doelstellingswerk mogelijk te maken.

Als stagiair redactie online werk je samen met vier collega’s van communicatie en online. We houden ons bezig met het merkimago, de reputatie, de naamsbekendheid en de positionering van CliniClowns. Daarnaast informeren en werven we (potentiële) doelgroepen voor de verschillende activiteiten van CliniClowns.

Wat ga je doen?

Jij vult je dagen met het creëren en publiceren van mooie, grappige en professionele content. Je vertaalt de contentmarketingstrategie en huisstijl naar pakkende teksten voor het blog, social posts en aanstekelijke video’s die je monteert en soms zelf filmt. Je leert hoe je een goede contentkalender kunt opstellen en beheren, hoe je voor verschillende doelgroepen kunt schrijven en hoe je de social media kanalen volop kunt benutten, monitoren en vanuit analyse kunt verbeteren.

Wie ben jij?

Je bent een tweede- of derdejaars HBO-student in de richting van communicatie, marketing, journalistiek of media en bent op zoek naar een stage per februari 2021 voor vijf dagen per week gedurende minimaal vier maanden. Je kunt goed schrijven, vindt het leuk om interviews af te nemen (of bent bereid dit te leren), hebt gevoel voor humor en bruist van de ideeën. Daarnaast durf je actie te ondernemen en heb je bij voorkeur ervaring met fotobewerking en het maken video-items (geen vlogs). Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met het werk van CliniClowns en je wilt inzetten voor zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie.

Wat krijg je ervoor terug?

Een leuke stageplek per februari 2021 waar geen dag hetzelfde is en waar je echt goed leert hoe het is om in een professionele omgeving te werken. Je werkt in een team van enthousiaste collega’s op ons kantoor op tien minuten loopafstand van station Amersfoort. Je ontvangt een stagevergoeding van € 250,00 bruto per maand bij vijf dagen stage per week. De exacte duur en aanvangsdatum van de stage zullen in overleg worden vastgesteld.

Contact

Heb je interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Annette Vonk, HR adviseur. Graag ontvangen wij je sollicitatie zo spoedig mogelijk.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Ga naar www.cliniclowns.nl of neem contact op met Yannick La Gordt Dillié via yannick.la.gordt.dillie@cliniclowns.nl.

Close