Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Stagiair Relatiebeheer

Stagiair Relatiebeheer

Geplaatst op
14-6-2022
Functie
Stagiair Relatiebeheer
Organisation
Cinekid
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren
24-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Stagevergoeding (€300 per maand)

Cinekid is per augustus 2022 op zoek naar een enthousiaste stagiair met organisatietalent en sociale skills.

Cinekid, al 35 jaar het grootste internationale kinderfilmfestival ter wereld, brengt alle kinderen in Nederland in aanraking met het rijkste aanbod van filmproducties. Cinekid wil verwonderen, vermaken, verbinden en bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen tot zelfstandige, bewuste en weldenkende wereldburgers. Om dit te bereiken presenteert, produceert, leert en communiceert Cinekid met, door en over film en bewegend beeld aansluitend bij de belevingswereld van kinderen. Maar ook is Cinekid hét platform gericht op (internationale) kinderfilmproducties om daarmee het aanbod en de kwaliteit van de filmproducties te vergroten en de industrie te verbinden.

Om deze missie te vervullen organiseert Cinekid in de herfstvakantie een festival met films, workshops en interactives in Amsterdam en in tientallen theaters in het land met meer dan 60.000 bezoeken. Professionals uit de hele wereld ontmoeten elkaar ook tijdens het festival en worden geïnspireerd door nieuwe inzichten en nieuwe projecten worden mogelijk gemaakt.  Jaarrond bereikt Cinekid kinderen en professionals met een publieks-, en onderwijsprogramma samen met diverse partners en trainingsprogramma’s voor professionals.

Wij bieden jou

Een top stageplek in een dynamische omgeving binnen een relatief klein team met grote ambities. Je neemt als volwaardige medewerker actief deel aan de voorbereiding van het festival. Er wordt op een zakelijke manier gewerkt in een informele organisatie. Bij Cinekid krijg je verantwoordelijkheid en de ruimte om je eigen projecten binnen het team te managen om zo écht iets toe te voegen aan het festival. Je wordt aangestuurd door de medewerker development.

Functieomschrijving

Als stagiair relatiebeheer ben je de rechterhand van de medewerker development en bied je ondersteuning bij alle voorkomende werkzaamheden in aanloop naar en tijdens het festival. Je assisteert in de vormgeving van het relatieplan voor de periode van het festival voor alle stakeholders op directieniveau. Professionals, subsidienten, partners, media en stakeholders uit het onderwijs, alle relaties zijn in kaart en voor iedere groep is een duidelijk plan hoe deze te verbinden aan Cinekid festival. Samen borg je de Cinekid relaties door uitnodigen bij opening en key events, maar ook het zorgen voor de juiste attenties en communicatie op het juiste moment. Tijdens het festival ontvang je de gasten, houd je het overzicht op de planning en stem je de bezoeken af met teamleden. We zoeken een goede planner die communicatief sterk, secuur en sociaal vaardig is.

Werkzaamheden

Als de stagiair(e) relatiebeheer heb je een breed takenpakket. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

 • Algemene ondersteuning van de medewerker development, op het gebied van fondsenwerving en relatiebeheer;
 • Uitnodiging en beheer gastenlijst voor werkbezoeken en events (opening en Cinekid Bal); rsvp’s beheren, direct contactpersoon in aanloop naar en tijdens de events, samenstellen passend programma, maken draaiboeken en ontvangst relaties;
 • Relaties beheren in het database systeem;
 • Borgen tegenprestaties van partnerschappen, barters en sponsoring m.b.t bezoek en gratis tickets.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een uitdagende en veelzijdige stageplek met veel verantwoordelijkheid;
 • Open communicatie en een goede werksfeer;
 • Je doet praktische ervaring op met relatiebeheer op directie niveau;
 • Je krijgt inzicht in wat er komt kijken bij het organiseren van een media-festival;
 • Een stagevergoeding €300,-, bij 1.0 fte op basis van 40 uur per week.

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent geïnteresseerd in de zakelijke kant van de cultuursector;
 • Je bent sociaal vaardig, gastvrij en hebt een professionele houding;
 • Je werkt secuur en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je ben stressbestendig en kan goed overzicht houden.

Je beschikbaarheid

Vanaf augustus tot en met november/december 2022. Minimaal 3 dagen per week en fulltime tijdens het festival in oktober (vakantie in overleg).

Reageren?

Meer informatie en/of aanmelding met motivatiebrief en CV: Lisa Schmidt, medewerker Development, vacature@cinekid.nl.

Cinekid is een inclusieve organisatie en staat open voor alle mensen in de samenleving. Wij willen bijdragen aan een arbeidsmarkt zonder discriminatie waarin iedereen gelijke kansen heeft. We verwelkomen een diversiteit aan achtergronden en kennis.

Close