Sponsor Administratie Medewerker

Sponsor Administratie Medewerker

Geplaatst op
12-5-2021
Functie
Sponsor Administratie Medewerker
Organisation
Compassion Nederland
Standplaats
Apeldoorn
Opleidingsniveau
MBO
Uren
24
Soort
Loondienst
Salarisindicatie

Ben jij administratief sterk en een echte teamspeler? Ga je uitdagingen niet uit de weg? Wij zijn op zoek naar een betrokken en proactieve collega die het Sponsor Administratie Team komt versterken. Word je enthousiast van deze functie, dan zoeken we jou!

Als medewerker van het Sponsor Administratie Team ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de administratieve afhandelingen in ons systeem en het optimaliseren van de sponsorervaring. Het huidige team bestaat uit 6 collega’s en een grote groep vrijwilligers.

WERKZAAMHEDEN

 • het invoeren en up-to-date houden van de sponsorgegevens in Salesforce;
 • ervoor zorgen dat nieuwe informatie over sponsorkinderen wordt gecommuniceerd naar sponsors;
 • zorgen voor de verwerking en verzending van (sponsor)brieven en informatie-aanvragen;
 • optimaliseren van processen.

JIJ

 • leeft en werkt vanuit een levende relatie met Jezus en hebt een passie voor kinderen en gerechtigheid;
 • werkt nauwkeurig en zelfstandig;
 • bent flexibel en houdt op piekmomenten het overzicht;
 • krijgt energie van samenwerking met veel verschillende vrijwilligers en collega’s;
 • bent resultaatgericht;
 • hebt een goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
 • hebt MBO denk- en werkniveau;
 • bent beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag.

Ervaring met Salesforce en Office is een pré.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij zijn een jonge, eigentijdse organisatie waarin we altijd op zoek zijn naar hoe we zoveel mogelijk mensen aan de missie van Compassion kunnen verbinden. Dit vraagt om innovatie, inspiratie, professionaliteit, expertise en gedrevenheid. Dat zoeken we ook in jou en het is de werkcultuur die je mag verwachten als je je aan ons verbindt. Het salaris is in overeenstemming met opleiding, ervaring, zwaarte van de functie en is marktconform met vergelijkbare goededoelenorganisaties.

COMPASSION

Kinderen zijn de grootste slachtoffers van extreme armoede. Compassion bevrijdt kinderen uit armoede in Jezus’ naam. In 25 ontwikkelingslanden zijn 2 miljoen kinderen opgenomen in Compassion-projecten. Dit is niet mogelijk zonder de steun van sponsors wereldwijd en de inzet van de ruim 8.000 lokale kerken waar Compassion mee samenwerkt. Onze lokale medewerkers weten als geen ander wat de gevolgen van extreme armoede kunnen zijn en kennen de omgeving, de noden en de mensen. Op deze plekken krijgen kinderen gezonde voeding, gezondheidszorg en toegang tot onderwijs. Sponsorkinderen worden op alle gebieden van hun leven geholpen: fysiek, sociaal-emotioneel, cognitief en geestelijk. Ieder kind maakt kennis met de onvoorwaardelijke liefde van Jezus. Compassion is een wereldwijde beweging die groeit. Word jij onderdeel van onze organisatie om nog meer kinderen uit armoede te bevrijden?

REACTIES

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je motivatie en cv naar vacatures@compassion.nl uiterlijk vrijdag 28 mei 2021. Voor meer informatie en het functieprofiel kun je contactopnemen met Nicolien Post via hetzelfde e-mailadres of via 055 - 599 44 22. De eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op donderdag 10 juni 2021.

Close