Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Senior Systeembeheerder

Senior Systeembeheerder

Geplaatst op
4-1-2022
Functie
Senior Systeembeheerder
Organisation
Cordaid
Standplaats
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO
Uren
36 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.062 - €4.584 (o.b.v. 36u)

Cordaid werkt aan het beëindigen van armoede en uitsluiting. We doen dit in de meest kwetsbare en door conflicten getroffen gebieden ter wereld. We betrekken gemeenschappen om vertrouwen en veerkracht te herstellen en de zelfredzaamheid van mensen te vergroten. Waar armoede, conflicten en uitsluiting samenlevingen verdelen, verbinden we mensen en gemeenschappen. Cordaid is één van de toonaangevende maatschappelijke organisaties in Nederland en werkt in fragiele contexten op het gebied van gezondheid, veerkracht, ontwikkeling van de particuliere sector, humanitaire hulp en veiligheid en rechtvaardigheid, economische  empowerment  en voedselzekerheid. Cordaid heeft meer dan  1400  medewerkers, werkzaam bij Global Office in Nederland en in kantoren in de meest kwetsbare landen ter wereld. Binnen Cordaid werken we op basis van respect, verantwoording, duurzaamheid en diversiteit & inclusie.

Taken

Het is een internationaal ICT-team. In de meeste van onze landenkantoren is een IT officer aanwezig. Samen met systeembeheer en applicatiebeheer in Den Haag is het team verantwoordelijk voor de ICT van Cordaid. Cordaid werkt volledig in de Cloud. Naast Microsoft365/Azure is er ook een Google Workspace omgeving die nog één of twee jaar beheerd moet worden. Een aantal legacy applicaties draait op Windows 2019 servers in Azure. Het doel is om in de komende jaren alles naar een SaaS oplossing te migreren. Veel standaard wijzigingen zijn geautomatiseerd, echter valt op het gebied van digitalisering nog veel te doen.

Wat je doet

 • Je werkt in een internationale omgeving en je houdt je bezig met alle aspecten van ICT. Van het ondersteunen van een collega in Zuid-Soedan met inlog problemen (via het beheer van onze Microsoft 2019 servers in Azure) tot de contacten met leveranciers en het daarbij behorende contract management en alles wat daar tussen zit.
 • Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor je ICT collega’s bij issues en escalatie. Je hebt daarbij een coördinerende en aansturende rol richting ICT leveranciers, zodat wijzigingen en incidenten adequaat worden opgepakt en uitgevoerd. Ook houd je bestaande ICT beleidstukken up to date en pas je de procedures aan wanneer nodig.

Kortom een uitdagende brede functie, waarin van je wordt verwacht dat je proactief je verantwoordelijkheden pakt en zo zorg draagt voor het optimaal functioneren van de ICT infrastructuur binnen Cordaid.

Functie-eisen en profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding op gebied van IT aangevuld met relevante Microsoft certificaten en je beschikt over HBO werk en denkniveau.
 • Je kunt duidelijk en effectief communiceren en samenwerken met leveranciers en directe collega’s.
 • Je bent kwaliteitsgericht en je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen.
 • Je bent gedreven, nieuwe zaken maak je je snel en zelfstandig eigen en tegelijkertijd ben je resultaatgericht.
 • Je wacht niet af, je hebt een open houding en leert graag in de praktijk.
 • Je hebt kennis van moderne Microsoft oplossingen als Azure, Intune, Office 365, PowerBI, SharePoint en Power Shell.
 • Kennis en ervaring met Google Workspace is een pre.
 • Kennis van de beheeromgeving van Microsoft SQL is een pre.
 • Kennis van Microsoft Dynamics 365 (CRM) is eveneens een pre.
 • Je bent niet bang voor technieken die je nog niet kent en je bent een ICT-er die gaat voor verandering.
 • Ervaring met leverancier en systeem selectie en beheren van leverancier contracten is een pre.
 • Je bent vloeiend in het Engels, zowel gesproken als in schrift.

Ons aanbod

 • Een uitdagende baan binnen een klein team in een professionele organisatie.
 • Een wereldwijd opererende organisatie met aandacht voor diversiteit.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Een bruto maandsalaris van € 3062,-  tot  € 4584,- op basis van een 36-urige werkweek  (excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering), afhankelijk van jaren relevante ervaring;
 • Een functie voor vooralsnog één jaar, met mogelijkheid tot verlenging

Informeren en solliciteren

Sollicitatie met motivatiebrief en CV aan Saskia Gerver, HR adviseur, inclusief referentiecontacten van de laatste twee werkgevers kunnen worden ge-upload in de Cordaid website. 

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Roland Heeling, Manager ICT, email adres: roland.heeling@cordaid.org. Je sollicitatie moet binnen zijn voor 17 januari 2022. Een integriteitsscreening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een assessment en of een presentatie kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Voor meer informatie over Cordaid, zie onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Close