Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Senior Relatiemanager Corporate Partnerships

Senior Relatiemanager Corporate Partnerships

Geplaatst op
29-1-2024
Functie
Senior Relatiemanager Corporate Partnerships
Organisation
Hartstichting
Standplaats
Den Haag / Hybride
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€4.196 - €6.087 (o.b.v. 40u)

Mensen met een hart- of vaataandoening. Doen we niets, dan groeit dit aantal binnen acht jaar tot tenminste 2,6 miljoen. Deze ontwikkeling een halt toeroepen vereist een stevige en vooral concrete ambitie om de urgentie van hart- en vaatziekten op de kaart te zetten. Een ambitie oog voor verschillen: man-vrouw verschillen, culturele verschillen en welstandsverschillen.

Voor het team Evenementen & Zakelijk zoeken wij een enthousiaste, ondernemende en resultaatgerichte

Senior Relatiemanager Corporate Partnerships | 40 uur

 • Standplaats Den Haag / hybride werken

Als Senior Relatiemanager Corporate Partnerships ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van een relevant partnernetwerk en het opzetten en beheren van meerdere impactvolle partnerships. Je vertegenwoordigt de Hartstichting op inspirerende en overtuigende wijze en weet potentiële partners te enthousiasmeren om in nieuwe, impactvolle concepten te stappen en zich te verbinden aan de Hartstichting. Met als uitkomst dat de Hartstichting sneller haar doelstellingen bereikt.

Taken

 • Je signaleert mogelijke strategische samenwerkingsverbanden met bedrijven die bijdragen aan de realisatie van de doelstellingen van de Hartstichting.
 • Je geeft nieuwe strategische en meerjarige partnerships vorm en bouwt deze uit: vaststellen van doelstellingen, afsluiten van contracten en zorgdragen voor het behalen van de doelstellingen in afstemming met de interne organisatie.
 • Je managet de relatie en de voortgang van de samenwerking met partners.
 • Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en het behalen van je targets.

Functie-eisen en profiel

Voor deze functie zoeken wij een ondernemende, resultaatgerichte zelfstarter, die in oplossingen denkt. Je bent commercieel ingesteld, creatief en kan op een overtuigende en enthousiasmerende wijze concepten en proposities presenteren. Daarnaast bruis je van de energie, ben je een echte netwerker en teamplayer en weet je kansen te creëren en te benutten. Met jouw empathische skills ben je in staat om zowel op uitvoerend- als directieniveau met (potentiële) partners bruggen te slaan en effectieve relaties te bouwen.

 • Hbo of WO werk- en denkniveau, richting business development & sales.
 • Meer dan 5 jaar ervaring in een commerciële, bij voorkeur fondsenwervende omgeving met het zelfstandig opzetten van omvangrijke partnerships en / of strategische salestrajecten.
 • Je ben een kei in netwerken en brengt een eigen actueel netwerk mee.
 • Je hebt kennis van en bent vaardig in acquisitie, fondsenwerving en DMU management.

Ons aanbod

Wij bieden je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in een professionele organisatie die zich permanent door ontwikkelt. Je begint met een jaarcontract voor 40 uur per week en we hopen dat het van twee kanten zo goed bevalt dat een contract voor onbepaalde tijd daarna vanzelfsprekend is. Wij werken in een hybride werkvorm, zowel thuis als op kantoor en kennen flexibele werktijden.

 • Het salaris ligt tussen € 4.196,- en € 6.087,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (40 uur) en is afhankelijk van relevante werkervaring;
 • Je krijgt per jaar 240 verlofuren en 22 vitaliteitsuren op basis van een fulltime aanstelling (40 uur);
 • Naast het wettelijke vakantiegeld een eindejaarsuitkering;

Reiskosten- en thuiswerkvergoeding, gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, studiekostenregeling en een flexibele feestdag.

Informeren en solliciteren

Werken bij de Hartstichting is meer dan alleen een baan. We zijn ambassadeurs van onze missie: Iedereen een gezond hart, voor nu én voor later. Dit vertaalt zich in een werkwijze die zich kenmerkt door ondernemerschap, samenwerking en daadkracht. Precies díe ambitie vragen wij als je bij de Hartstichting komt werken. We streven ernaar onze organisatie even divers te laten zijn als onze samenleving, ook in de werving van nieuwe collega’s. Daarom is iedereen bij ons welkom, ook als je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking hebt en er aanpassingen nodig zijn.

Ons pand is gevestigd in Den Haag, direct aan de A12 en op loopafstand van station Ypenburg. We roken niet bij de Hartstichting en streven een gezonde en actieve leefstijl na. Door te luisteren naar de feedback en ideeën van onze donateurs én van onze medewerkers proberen we ons elke dag te verbeteren.

Meer informatie:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joris Gieske, Teammanager Evenementen & Zakelijk, telefoon 06-34329881. Solliciteren kan via onze website.

Procedure

Naar aanleiding van jouw reactie bekijken wij of er een kennismakingsgesprek wordt ingepland. Onderdeel van de selectieprocedure is het overleggen van Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Close