Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Senior P&O adviseur

Senior P&O adviseur

Geplaatst op
5-5-2022
Functie
Senior P&O adviseur
Organisation
Stichting IMC Weekendschool
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
24 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Min. €3.700 (o.b.v. 40u)

Stichting IMC Weekendschool wil dat jongeren van alle schoolniveaus en alle sociale achtergronden een plek in de samenleving kunnen innemen die past bij hun interesses en capaciteiten. Dit doen we met onze unieke onderwijsmethode waardoor kinderen in de leeftijd vanaf 10 jaar wekelijks door professionals  zoals dokters, politieagenten, bouwvakkers, automonteurs, dichters en programmeurs worden geïnspireerd en hun ontwikkeling op jonge leeftijd zelf in gang zetten. Wij brengen de samenleving in lessen tot leven waardoor kinderen nu leren wat later is. Ben jij iemand die hier warm voor loopt?  Kun je het speelveld van personeel & organisatie overzien en wat je daar ziet en bedenkt omzetten in daden zodat al onze medewerkers nog meer verbonden zijn met elkaar en de organisatie. Heb je oog voor diversiteit en houd je er van om ook je handen uit de mouwen te steken?

Taken

Met jouw kennis en ervaring analyseer je wat er nu is en bepaal je waar aanvullingen op ons personeelsbeleid nodig zijn. Vanzelfsprekend heb je oog voor toekomstige ontwikkelingen en trends binnen en buiten onze organisatie. Ook de uitvoering vraagt veel tijd. Daarin geef je leiding aan een klein team (3fte).

Functie-eisen en profiel

Je bent een koersvaste leider en kent het klappen van de zweep in personeelswerk Je brengt de juiste ervaring en een relevante HRM opleiding mee (HBO/WO) Je bent een durfal die indien nodig stevig adviseert en beleid in heldere taal weet op te schrijven Je bent toegankelijk en in staat anderen te coachen en ondersteunen op het gebied van HRM Je weet hoe je diversiteit in jouw werkveld een plek geeft.

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt terecht in een inspirerende en informele omgeving met gezellige collega’s die hart hebben voor jongeren en onderwijs. Als we bij onze kinderen centraal stellen dat ze hun talenten en passies leren ontdekken en zichzelf ontwikkelen dan geldt dat ook voor ons. Wij willen graag dat jij je voor een aantal jaar aan ons bindt en bieden jou de kans door te groeien met training on the job, een inwerkprogramma, coaching en mogelijkheden voor opleiding en training. Het start salaris voor deze functie is €3700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week in combinatie met een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informeren en solliciteren

Mail jouw motivatie en CV uiterlijk 1 juni ter attentie van Fabienne de Bruin (senior recruiter Stichting IMC Weekendschool). Voor vragen over de inhoud van de vacature of de procedure kun je bij haar terecht: fabienne.debruin@weekendschool.nl

Close