Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Salesforce Product Owner / Coördinator

Salesforce Product Owner / Coördinator

Geplaatst op
10-1-2022
Functie
Salesforce Product Owner / Coördinator
Organisation
Het Gehandicapte Kind
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
16-24 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Max. €4.690 (o.b.v. 36u)

Stichting het Gehandicapte Kind is al ruim 70 jaar hét goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap. Vaak is hun handicap niet het grootste probleem; dat ze niet mee kunnen doen, alleen spelen, is het ergst. Wij maken speeltuinen, sportclubs en scholen toegankelijk, zodat kinderen met en zonder handicap elkaar ontmoeten, samen spelen, vrienden maken. Ons doel: Geen kind zonder vriendjes! Ons werk kunnen we doen dankzij de steun van 50.000 donateurs en 11.000 vrijwilligers.

Taken

We zoeken een ‘Salesforce Hero’ die binnen Stichting het Gehandicapte Kind hét aanspreekpunt wordt voor alles wat met Salesforce en aanverwante systemen te maken heeft. Wij gebruiken Salesforce als het belangrijkste informatiesysteem voor CRM en programma-, en subsidiebeheer in de hele organisatie. Jij bent de schakel tussen de “business”, gebruikersgroepen en technologie met als doel de verdere automatisering en een grote professionaliseringsslag in het gebruik van dit informatiesysteem te behalen.
Jij krijgt de verantwoordelijkheid voor het Salesforce platform en alle hierbinnen gebruikte toepassingen (CRM, Converse, CollecteKracht, Grant Management). Je werkt nauw samen met sleutelgebruikers van de verschillende toepassingen om de gebruiks- en ontwikkelbehoeftes te bepalen. Samen met de database marketeer vorm je een slagvaardig duo, dat de organisatie ondersteuning, advies en richting geeft in de mogelijkheden van gebruik van onze database en nieuwe kansen ziet en verzilvert. De database marketeer verzorgt het beheer van de database, zoals het inlezen en up to date houden van de (donateurs)data, maandelijkse incasso’s en implementeren van nieuwe releases, analyseert de database en ondersteunt de fondsenwervers in het optimaliseren van campagnes en fondsenwervende kanalen en acties.

Wat ga je doen?

Jij coördineert de continue (overall) doorontwikkeling van het Salesforce platform, het verbeteren en breder inzetten van functionaliteiten en het managen van deze processen in samenspraak met de Officemanager en sleutelgebruikers en waar nodig met inzet van externe consultants.

Jouw werkzaamheden zijn:

 • Uitzetten van koers voor verdere doorontwikkeling en adoptie van Salesforce binnen organisatie
 • Behoefteanalyse, ontwerp en ontwikkeling van oplossingen binnen Salesforce;
 • Ondersteuning implementatie en uitrol van nieuwe toepassingen binnen Salesforce.
 • Overdragen van kennis van Salesforce en het bieden en ondersteuning en organiseren van kennis- en leerontwikkeling van de gebruikers;
 • (doen) implementeren, wijzigen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;
 • Identificeren van groeikansen en vertalen van de organisatiewensen naar een oplossing;
 • Deelnemen aan projecten om het gebruik van CRM en datatechnologie binnen de organisatie te verbeteren en te adviseren over het gebruik van nieuwe (innovatieve) digitale technologieën.

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste teamspeler mét of zonder een handicap, en..

 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt brede kennis van en ervaring met CRM en goede doelen (Salesforce is een pré);
 • Je hebt ervaring met Agile werken in de rol van Product Owner;
 • Je weet hoe je diverse gebruikersgroepen en stakeholders betrekt en overtuigt;
 • Je neemt graag initiatief en hebt plezier in contact met de gebruikers;
 • Je neemt intern de regie en geeft richting aan het stellen van de prioriteiten.
 • Je bent analytisch sterk en werkt planmatig en gestructureerd;
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen en overtuigingskracht;
 • Je bent intrinsiek gemotiveerd voor de doelen van het Gehandicapte Kind.

Wat bieden wij?

 • Een leuke functie binnen een betrokken en hecht team met een fijne en toegankelijke werkomgeving aan de Wibautstraat in Amsterdam.
 • Wij bieden een aanstelling voor een jaar, met zicht op verlenging, goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris passend bij jouw ervaring (maximaal € 4.690 plus een dertiende maand op basis van een 36-urige werkweek).

Informeren en solliciteren

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Diane Rutten via 020 – 6791200 of werken@gehandicaptekind.nl. Wil jij ook graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan je reactie inclusief motivatie en curriculum vitae vóór 31 januari 2022 aanstaande naar: werken@gehandicaptekind.nl t.a.v. Linda Witteman. We nodigen ook zzp-ers uit om te reageren.

Close