Sales Coördinator & Support Fieldmarketing

Sales Coördinator & Support Fieldmarketing

Geplaatst op
13-1-2021
Functie
Sales Coördinator & Support Fieldmarketing
Organisation
Goede Doelen Loterijen
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Ben jij altijd degene die het overzicht houdt en voel jij je als een vis in het water in een commerciële omgeving? Dan is deze nieuwe functie als Sales Coördinator & Support bij de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij in Amsterdam echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als SaIes Coördinator & Support pak jij binnen het team Fieldmarketing zelfstandig veel administratieve taken op, zodat jouw directe collega’s zich volledig kunnen focussen op het behalen van de verkoopdoelstellingen. Wij werken samen met externe fieldmarketingbureaus die dagelijks langs de deuren gaan en op locaties staan om nieuwe deelnemers voor de loterijen te werven. Jij vindt het leuk om meerdere ballen hoog te houden en krijgt energie van regelen, coördineren en assisteren. Daarnaast doe je voorstellen om processen te verbeteren en krijg je de ruimte om je te ontwikkelen binnen Fieldmarketing. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Rapportagestructuur creëren en onderhouden voor teams en stakeholders op gebied van sales, compliance, kwaliteit etc.;
 • Meedenken over pitches en kwaliteitsverbetering van salesgesprekken;
 • Inrichten van proposities en salesflows met de meest actuele informatie;
 • Zorgen dat de externe bureaus over alle informatie en benodigdheden beschikken om de beste resultaten neer te zetten voor de loterijen. Denk hierbij aan trainingen, e-learnings, kleding en dergelijke.

Wat bieden wij?

We werken normaal gesproken in het meest duurzaam vernieuwde pand van Nederland, op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Naast een goed salaris en 25 vakantiedagen hebben we ook nog andere aantrekkelijke – unieke – arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging;
 • Gratis reizen met het openbaar vervoer door heel Nederland;
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen Lottery Academy;
 • Bootcamp-, kickboks- en yogalessen;
 • De mogelijkheid vrijwilligerswerk te doen in Loterijtijd;
 • Een laptop;
 • Een persoonlijke BankGiro Loterij VIP-KAART;
 • Een goede en stabiele pensioenregeling.

Dit heb jij in huis:

Jij krijgt energie van het aanbrengen en behouden van structuur en overzicht. Verder:

 • Beschik je over hbo werk- en denkniveau;
 • Ben je proactief en kun je commercieel denken;
 • Ben je ervaren met Excel en weet je cijfers goed te analyseren;
 • Kan je op verschillende niveaus schakelen en heb je een positieve instelling;
 • Ben je maatschappelijk betrokken en draag je de goede doelen die door de Loterijen gesteund worden een warm hart toe.

Wie zijn wij?

De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij) zijn ontstaan vanuit de missie fondsen te werven voor goede doelen en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij. Wij zijn de grootste particuliere fondsenwerver van Nederland en de op één na grootste private gelddonor aan goede doelen ter wereld. Inmiddels spelen ruim 3,5 miljoen Nederlanders mee met de Loterijen en  zijn er honderdduizenden winnaars per maand! Dankzij alle deelnemers wordt er dit jaar meer dan 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Bij de Goede Doelen Loterijen werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Daar worden we blij van, want diversiteit is een ideale voedingsbodem voor creativiteit, innovatie en samenwerking. Het spreekt misschien voor zich, maar we zeggen het toch nog maar even: als je denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, ben je welkom. Ongeacht je roots, religie, leeftijd, arbeidsvermogen of levensovertuiging. 

Zien we je snel?

Kom virtueel kennismaken! Solliciteer door middel van het opsturen van je CV en motivatie t.a.v. Kayleigh Bakker (Recruiter). Doe dit uiterlijk voor maandag 25 januari aanstaande. Wil je meer informatie? Kayleigh staat je graag te woord via 020 – 673 2446.

Bij de Loterijen is de eerste ronde van de sollicitatieprocedure anoniemDit is onderdeel van onze open en inclusieve organisatie, waarin mensen gelijke kansen hebben. Jouw persoonlijke gegevens (naam, geboortedatum, geslacht, eventuele foto) zijn alleen bekend bij de HR-afdeling. Zo werken we aan onze missie van een betere, rechtvaardige wereld.

De vacature staat niet open voor bemiddeling door bureaus, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Close