Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Relatiemanager

Relatiemanager

Geplaatst op
25-11-2021
Functie
Relatiemanager
Organisation
Stichting CliniClowns Nederland
Standplaats
Amersfoort
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
36 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.834 - €4.668 (o.b.v. 36u)

CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect. De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven, online en in zorginstellingen voor mensen met dementie.

Taken

 • Jij bent verantwoordelijk voor het vinden en binden van nieuwe particulieren en bedrijven die met ons een relatie willen aangaan omdat ze geloven in de kracht en het belang van ons werk. Je bespreekt met particulieren de mogelijkheden op het gebied van major donor- en/of nalaten programma’s. Je hebt ook contact met bedrijven die een strategische relatie willen aangaan om ons werk mogelijk te helpen maken. Je levert met jouw werk een substantiële bijdrage aan de inkomsten van CliniClowns en draagt zo direct bij aan de groei van onze impact voor onze doelgroepen.
 • Je hebt snel een klik met anderen. Je weet hoe je mensen enthousiast maakt en kunt je goed inleven. Netwerken is jouw tweede natuur. Je zorgt op die manier voor het acquireren van vermogende particulieren en vermogensfondsen en voor zakelijke partners. Naast je contactuele talenten, werk je zorgvuldig en datagedreven waarbij je overigens geholpen wordt door (data)marketeers. Je bent natuurlijk ook bezig met het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties, waarbij je zelf kansen ziet en creëert.
 • Het liefst ben je op pad en is je agenda zoveel mogelijk gevuld met afspraken buiten de deur. Je voelt je ook onderdeel van het team waarbij je veel samenwerkt met de andere Relatiemanagers, Marketeers en de Communicatiespecialisten.

Functie-eisen en profiel

Je bent een positieve, open, enthousiaste en gedreven persoonlijkheid die makkelijk relaties aangaat, goed kan luisteren, altijd kansen signaleert en op allerlei niveaus gelijkwaardige gesprekken kan voeren. Dat je ambitieus bent blijkt uit de manier waarop je doelen nastreeft. Daarnaast:

 • Ben je een ervaren hbo of wo professional met tenminste vijf jaar ervaring op het gebied van relatiebeheer (bijzondere giften, major donors, nalatenschappen en/of commercieel relatiemanagement);
 • Ben je representatief, nieuwsgierig en oprecht waardoor je makkelijk schakelt tussen een zakelijke cultuur en een persoonlijke aanpak;
 • Blink je uit in luisteren, doorvragen en daaraan gekoppeld het overbrengen van de juiste boodschap. Of het nu gaat om acquisitiegesprekken, praten voor groepen of op papier;
 • Ben je empathisch en verlies je kwaliteit en ethiek nooit uit het oog;
 • Werk je prima zelfstandig waarbij je zelf prioriteiten stelt, maar houd je ook echt van samenwerken met collega’s.

Ons aanbod

CliniClowns bestaat uit een groep enthousiaste, gedreven en inventieve professionals die gewend zijn snel te schakelen en creatief en positief samen te werken. Dat doen we vanuit huis en vanuit onze bijzondere werkplek in de voormalige Wielendraaierij op de Wagenwerkplaats van de NS in Amersfoort.

Daarnaast bieden wij je voor jouw inzet:

 • een goed salaris tussen de €3.834,- en €4.668,- o.b.v. 36 uur, afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring;
 • een functie voor 36 uur per week waarbij je veel flexibiliteit mag verwachten in het invullen van je werktijden;
 • een overeenkomst voor één jaar met de intentie tot een langdurige samenwerking;
 • een vergoeding voor telefoon, thuiswerken en reiskosten;
 • een pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden.

Informeren en solliciteren

Stuur je CV en motivatie uiterlijk op zondag 12 december 2021 aanstaande naar sollicitatie@cliniclowns.nl ter attentie van Kayleigh Bakker (HR adviseur). Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Kayleigh, zij is bereikbaar op 06-27650561. Naast twee gespreksrondes maken we ook gebruik van een persoonlijkheidsscan om een optimale match te vinden tussen kandidaat en het profiel.Bij CliniClowns geloven we in de kracht van eigen werving en maken we slechts in enkele gevallen gebruik van de inzet van een bureau. Dit doen we op eigen initiatief.

Close