Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Relatiemanager Zakelijke Markt

Relatiemanager Zakelijke Markt

Geplaatst op
8-10-2020
Functie
Relatiemanager Zakelijke Markt
Organisation
Leger des Heils
Standplaats
Almere
Opleidingsniveau
Uren
Fulltime
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
CAO Sociaal Werk, schaal 9-10

Relatiemanager Zakelijke markt (3x)Wij zoeken een Relatiemanager Zakelijke markt (3x) die betrokken bedrijven aan ons bindt en er eigenhandig voor zorgt dat wij ons belangrijke werk kunnen blijven doen.

Wat je doet

Een deel van ons werk is niet gesubsidieerd, maar wel hard nodig: jij bent degene die dit onder de aandacht brengt bij bedrijven. Je verwoordt ons verhaal en onze impact helder en kunt anderen meenemen in dit verhaal. Je signaleert kansen voor samenwerkingen en bent zeker niet bang om over geld te praten. Zo leg je een stevige basis waarin de zakelijke markt in jouw regio (Oost-, Midden-, of Noordwest-Nederland) wordt aangeboord en de relaties met bedrijven worden ontwikkeld, onderhouden en uitgebreid. Je werkt - in samenspraak met de Landelijk Teamleider Relatiemanagement Bedrijven - een regionaal accountplan uit en bent verantwoordelijk voor de uitvoering en uiteindelijke realisatie daarvan.

Wij vragen

 • Je bent een ondernemende netwerker met commerciële inslag, die op creatieve wijze weet te boeien en te binden;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met accountmanagement of fondsenwerving;
 • Je ziet voornamelijk kansen, bent pro-actief en weet de juiste zaken aan elkaar te koppelen;
 • Je hebt hart voor onze doelgroep en wil bijdragen aan een mooiere samenleving;
 • Je hebt een eigen auto;
 • Je hebt een positief-christelijke geloofsovertuiging en onderschrijft onze doelstelling van harte. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit.

Wij bieden

 • Salaris conform CAO Sociaal Werk schaal 9 of 10, afhankelijk van ervaring;
 • Een fulltime functie;
 • Een contract voor de duur van in eerste instantie 12 maanden, voortzetting van het contract behoort daarna tot de mogelijkheden;
 • Een uitdagende werkomgeving waarin je zelfstandig en met veel flexibiliteit kunt werken en de spin in het web bent tussen interne organisatie en bedrijfsleven;
 • De mogelijkheid om je talenten in te zetten voor het goede doel. Jouw werk bij ons doet ertoe.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en wereldwijd actief in meer dan 130 landen. Vanuit zijn christelijke motivatie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen ‘zonder helper’. Het Leger des Heils in Nederland is actief op het gebied van de maatschappelijke opvang, arbeidsre-integratie, reclassering, preventie en maatschappelijk herstel, verslavingszorg, kerkelijk werk en internationale ontwikkelingshulp. De 7.000 professionals en 13.000 vrijwilligers van het Leger des Heils staan klaar voor circa 75.000 mensen per jaar. Voor meer informatie over de organisatie: www.legerdesheils.nl.

Lijkt dit je wat?

We zien je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae graag tegemoet vóór 27-10-2020. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Het overleggen van een VOG is vast onderdeel van ons aanstellingsproces.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Danny Riekerk, Landelijk Teamleider Relatiemanagement Bedrijven: tel. 06 135 585 14 of danny.riekerk@legerdesheils.nl

Close