Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Relatiemanager Nalatenschappen & Major Donors

Relatiemanager Nalatenschappen & Major Donors

Geplaatst op
18-1-2023
Functie
Relatiemanager Nalatenschappen & Major Donors
Organisation
Oxfam Novib
Standplaats
Den Haag
Opleidingsniveau
Uren
32-36 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.320 - €5.109 (o.b.v. 36u)

Ben jij een toegewijde relatiemanager en wil jij jouw kennis inzetten voor werk dat er écht toe doet? Zoek je die baan waarbij je elke dag de wereld een stukje eerlijker en beter maakt? En wil jij deel uitmaken van een wereldwijde beweging van dappere mensen die opkomen voor gelijkheid? Dit is je kans!

Wie zijn wij?

Wereldwijd strijden mensen voor gelijkheid. Ze eisen een wereld die duurzaam, eerlijk, veilig en inclusief is voor iedereen. Oxfam Novib staat achter deze moedige mensen. Samen pakken we ongelijkheid aan bij de wortel. 

Oxfam Novib zoekt een charismatische en zorgvuldige Relatiemanager Nalatenschappen & Major Donors om het team Public Fundraising, en de afdeling Engagement, te versterken. Het team bestaat uit 14 gedreven collega’s en is verantwoordelijk voor meer dan 23 miljoen euro aan inkomsten.

Wat je gaat doen:

Je bent het gezicht voor supporters die overwegen ons te steunen met een bijzondere bijdrage, waaronder nalatenschapen en grote giften. Je brengt een stevige dosis ervaring op gebied van relatiemanagement mee. Je bent niet bang om op pad te gaan en mensen te woord te staan en hebt aantoonbare ervaring in het ‘sluiten van de deal’. Daarnaast heb je goede inhoudelijke kennis over nalatenschappenfondsenwerving en de vormen van steun die horen bij giften van vermogende individuen. Met deze kennis en expertise ben je een steun, vraagbaak en geef je sturing aan de collega’s in het team. Je excelleert in een resultaat gedreven context, en krijgt energie van samenwerken om nieuwe kansen te realiseren.

Je hebt

  • Minimaal 3 jaar ervaring met nalatenschappen en major donor fondsenwerving en relatiemanagement of soortgelijke activiteiten, met een aantoonbare staat van dienst op een senior niveau;
  • Ervaring met het ontwikkelen en implementeren van ‘supporter-journeys’ via meerdere kanalen, ontworpen om donateurs in alle fasen van de pijplijn te bedienen;
  • Strategisch inzicht om onze werkzaamheden op dit gebied snel te doorgronden en met collega’s de (markt)potentie te evalueren en gericht plannen te maken;
  • Het vermogen om uitstekende relaties op te bouwen en te onderhouden; 
  • Sterke persoonlijke organisatorische en zelfmanagementvaardigheden met het vermogen om anderen te motiveren en te overtuigen;
  • Je werkt zelfstandig en bent gewend om pro-actief binnen de organisatie bij diverse afdelingen aan te kloppen;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

En dit krijg je van ons

Voor een eerste aanstelling biedt Oxfam Novib een contract van maximaal één jaar (inclusief een maand proeftijd) met mogelijkheid tot verlenging. Oxfam zet zich in om een eerlijk vergoedingspakket te bieden, eerlijk en alomvattend loon- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket dat gerechtvaardigd is voor onze donateurs. Deze functie is ingedeeld in schaal 10. Het bruto salarisbereik ligt tussen tussen €3320,- en €5109,- op basis van 36 uur per week, de functie mag ook in 32 uur worden ingevuld. De functie is gevestigd in Den Haag. Kandidaten moeten de Nederlandse nationaliteit of de nationaliteit van een lidstaat van de Europese Unie hebben of een geldige werkvergunning voor de Europese Unie hebben.

Meld je aan!

Samen pakken we ongelijkheid aan bij de wortel. Deel jij onze visie en hou jij van resultaten boeken, dan is deze functie je op het lijf geschreven. Stuur je C.V. en motivatiebrief in via onze recruitment portal uiterlijk op 30 januari 2023.

Heb je nog vragen over de vacature, neem dan contact op met Annemieke Groenendaal, Unit Manager Public Fundraising a.i., via annemieke.groenendaal@oxfamnovib.nl.

Close