Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Relatiemanager Corporate Partnerships

Relatiemanager Corporate Partnerships

Geplaatst op
11-5-2022
Functie
Relatiemanager Corporate Partnerships
Organisation
Nederlandse Rode Kruis
Standplaats
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.475 - €4.571 (o.b.v. 40u)

We zoeken een commercieel talent die maatschappelijke impact kan maken

Om onze doelstellingen te bereiken werken we nauw samen met het Nederlandse bedrijfsleven. Van grote multinationals tot het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). We ervaren dat medewerkers en klanten van bedrijven meer en meer eisen dat een bedrijf een maatschappelijke rol oppakt. Het bevlogen en kundige team Corporate Partnership helpt bedrijven invulling hieraan te geven. Een belangrijk marktsegment is het MKB. Voor deze groep hebben we een fantastisch samenwerkingsaanbod, namelijk onze snel groeiende propositie: ‘De Vrienden van het Rode Kruis’.

Ter versterking van ons team Corporate Partnerships voor het marktsegment Midden- en Kleinbedrijf, zijn we op zoek naar een resultaatgerichte en ondernemende:

Relatiemanager Corporate Partnerships (32 - 40 uur per week, standplaats Den Haag)

Plaats in de organisatie

Het is natuurlijk overbodig om te vermelden dat je in het leukste team van het Rode Kruis terecht komt, al zeggen we het zelf. Het team Corporate Partnerships richt zich op een aantal marktsegmenten en jouw marktsegment is het MKB. Je rapporteert aan de manager Corporate Partnerships en je werkt intensief samen met de huidige relatiemanager Vrienden. Je team is onderdeel van het Cluster Marktontwikkeling en Fondsenwerving.

Wat ga je doen

Als Relatiemanager Corporate Partnerships zie je continue nieuwe kansen en stop je niet voor de deal rond is. Enerzijds werf je nieuwe Vrienden en anderzijds voer je relatiebeheer op de bestaande Vrienden. Tevens stuur je het externe fondsenwervingsbureau aan en werk je samen met de districten van het Rode Kruis. Aan de achterkant zorg je ervoor dat de rapportages en CRM op orde zijn.

Je bent een commercieel gedreven matchmaker die zorgt voor de financiering van onze hulpverlenende activiteiten. Daarin werk je nauw samen met de collega’s van Nationale- en Internationale hulpverlening. Je bent succesvol doordat je door de bril van de MKB-ondernemer naar het Rode Kruis kijkt en vervolgens doelgericht een succesvol partnership realiseert.

Functie-inhoud

 • Ontwikkelen van interessante samenwerkingsproposities voor het Midden- en Kleinbedrijf.
 • Opbouwen en onderhouden van relaties.
 • Sluiten van overeenkomsten en het genereren van opbrengsten voor het Rode Kruis.
 • Toezien op en het zorgdragen voor een goede uitvoering van de afgesloten overeenkomsten, ook administratief.
 • Ervoor zorgen dat de rapportages en CRM up to date zijn.
 • Up en cross sell realiseren bij bestaande partnerships. 

Wat breng je mee

 • Minimaal een afgeronde commerciële Hbo-opleiding en 5-10 jaar ervaring in een commerciële functie en een aantoonbaar trackrecord van succesvolle deals en samenwerkingen binnen het MKB-marktsegment.
 • Idealiter ervaring met het vormgeven van het CSR/MVO-beleid van organisaties/bedrijven.
 • In staat om op meerdere niveau een netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • Je signaleert en benut de kansen en speelt in op de actualiteit. Je bent analytisch en je kunt strategisch denken en handelen.
 • Dealmaker met sterke drive om resultaten neer te zetten.
 • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels. 

Competenties

De competenties die we zoeken zijn: planmatig, resultaatgericht, klantgericht, samenwerkingsgericht, initiatiefrijk en zelf startend. 

Wat bieden we jou

Een unieke baan bij een unieke organisatie. Een organisatie met een ongekende wereldwijde impact en een ijzersterk merk. Maar ook een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Je salariëring: (inschaling volgens formatieformulier en in afstemming met P&O) vindt plaats volgens salarisschaal 11 van de CAO van het NRK afhankelijk van opleiding en ervaring (min. € 3.475,42 tot max. € 4.571,42 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur).

De standplaats van ons verenigingskantoor is Den Haag, op loopafstand van station Laan van NOI. Je werkt gezien de COVID-omstandigheden net als iedereen zoveel mogelijk vanuit huis en krijgt een telefoon en laptop tot je beschikking. Wij zien elkaar regelmatig via Teams om werkzaamheden te bespreken en binding te blijven houden met elkaar. 

Reacties

Jouw motivatiebrief en cv, die je kunt richten aan Joost Jaspers (P&O adviseur), ontvangen we graag via de sollicitatie knop hier boven. De vacature blijft openstaan totdat er een geschikte kandidaat gevonden is. Bij interesse verzoeken we je om zo snel mogelijk te reageren.

Voor vragen over de functie kun je terecht bij Peter-Eric Verstegen, manager Corporate Partnerships (tel. 06-53391586 of pverstegen@redcross.nl). Een online assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces.  

Het Rode Kruis zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor een functie en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

Wij helpen mensen in nood om de hoek- en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt dat is waar het Rode Kruis voor staat.

Daarbij is iedereen welkom. Zonder uitzondering. Alleen zo kunnen wij onze missies waarmaken. En het verschil maken voor alle mensen in nood. Wie je ook bent. Laten we samen van het verschil onze kracht maken. Sluit je aan bij onze movement. Help de wereld vooruit door jezelf te zijn. Dat is de + van het Rode Kruis. Dat is de + van diversiteit.

Kijk voor meer Informatie over het werk van het Rode Kruis op www.rodekruis.nl . Het NRK op facebook: Facebook.com/rodekruis en Twitter: Twitter.com/rodekruis

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren

Close