Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Relatiemanager Bijzondere Giften

Relatiemanager Bijzondere Giften

Geplaatst op
18-11-2021
Functie
Relatiemanager Bijzondere Giften
Organisation
Maag Lever Darm Stichting (MLDS)
Standplaats
Amersfoort / Vanuit huis
Opleidingsniveau
HBO
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.600 - €4.200 (o.b.v. 40u)

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, pijn, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Dat doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers.

Onze spijsverteringsysteem is van levensbelang, net als ons hart, onze hersenen en onze longen. De spijsvertering is bron van gezondheid en helaas ook de start van veel ziekten. Eigenlijk zou iedereen dit moeten beseffen.

Alle ziekten ontstaan in darmen, zei Hippocrates, grondlegger van de geneeskunde meer dan 2000 jaar geleden. Door de spijsvertering te koesteren, kunnen we ziektes voorkomen en winnen we gezonde levensjaren. En door grenzen te verleggen, weten we dat de spijsvertering zelfs kan bijdragen aan het vroegtijdig ontdekken van ziektes in hele andere delen van het lichaam, zoals Parkinson.

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Doordat alle Nederlanders de kracht van de spijsvertering leren kennen als motor van hun gezondheid. Door toegang tot slimme vroegdiagnostiek mogelijk te maken en ziektes eerder op te sporen. En door mensen met spijsverteringsklachten te helpen taboes te doorbreken en met hen te strijden voor een betere kwaliteit van leven.

Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor meer gezonde levensjaren en een betere kwaliteit van leven.

Een greep uit jouw taken

Jij:

 • Bent ondernemend, ziet en creëert kansen
 • Hebt ervaring met account-/ of relatiemanagement
 • Bent verbindend en weet wat er nodig is voor het samenbrengen van partijen
 • Bent goed in het onderhouden van contacten en bouwt makkelijk een relatie op met major donors en erflaters.
 • Signaleert verbetermogelijkheden om de tevredenheid van en de binding met de relaties te versterken;
 • Voert makkelijk gesprekken met (potentieel) major donors en (potententiele) erflaters met als doel fondsen te werven voor Maag Lever Darm Stichting;
 • Vertaalt vastgesteld beleid naar wervingsplannen voor het eigen aandachtsgebied;
 • Representeert de organisatie op strategisch niveau bij diverse in- en externe bijeenkomsten. Voelt je thuis in ons werkmodel, waar je inzet in multidisciplinaire impactteams wordt bepaald naast je samenwerking met fondsenwervende vakcollega’s.

Functie-eisen en profiel

De spijsvertering is bron van gezondheid en start van veel ziekte. De impact van een spijsverteringsziekte is levensgroot.  De MLDS werkt via impactroutes aan een gezonder Nederland en voor spijsverteringspatiënten in het bijzonder. Om onze droom te kunnen waar maken zijn wij op zoek naar een relatiemanager major donors en nalatenschappen.
De Relatiemanager is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid op het gebied van fondsenwerving, het genereren van inkomsten uit fondsenwerving en het hiertoe initiëren, ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van het fondsenwervingsbeleid en online en offline (werving)activiteiten.

De Relatiemanager heeft als aandachtsgebied particuliere major donors en (potentiële) erflaters en het beheren van (langdurige/complexe) strategische relaties. In deze functie vind je het een uitdaging om relaties binnen deze markt uit te breiden, te binden en behouden

Je werkt in deze functie heel nauw samen met je collega,  projectleiders en collega’s in de verschillende projectteams en  zelforganiserende vakteams.

Wij werken in een team van ca 35 mensen,  met veel ambitie en waar echte verhalen de hoofdrol spelen.

Kortom: een uitdagende, afwisselende, boeiende rol waarin je een zinvolle bijdrage levert aan een gezonde spijsvertering, vroege opsporing en een betere kwaliteit van leven voor spijsverteringspatiënten.

Jouw profiel

Natuurlijk zijn we op zoek naar een enthousiast, gedreven en resultaatgericht persoon. Maar bovenal zoeken we naar een echte teamspeler die:

 • Hbo werk- en denkniveau heeft
 • Resultaatgericht, ondernemend en analytisch is, je bent bekend met het behalen van targets
 • Presenteren en schrijven van pakkende voorstellen als een tweede natuur ziet.
 • Energiek is, gedreven en beschikt over een flinke portie lef.
 • Enthousiast wordt van onze kernwaarden (nieuwsgierig, ondernemend, persoonlijk en eigenwijs)
 • sterk is op relatiebeheer en iemand die buiten de gebaande paden denkt
 • Stressbestendig is; in tijden van crisis denk jij in oplossingen en scenario’s
 • Niet terugdeinst voor het signaleren van kansen en hier ook op afstapt
 • De afweging tussen resultaat en andere belangen zoals reputatie goed kan maken
 • Blij wordt van onze projectmatige werkwijze

Onze waardering

 • Als jij deze waarde aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten wij daar graag iets tegenover. De Maag Lever Darm Stichting heeft jou veel te bieden, zoals:
 • Een salaris van €3.600 tot €4.200 bruto per maand op basis van fulltime (40 uur). Afhankelijk van achtergrond en niveau
 • De kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de strijd voor een gezonde spijsvertering in Nederland
 • Een informele werksfeer; hoe serieus en betekenisvol ons werk ook is, een glimlach staat iedereen het beste
 • Een overeenkomst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging als we allebei enthousiast zijn over de samenwerking.

Informeren en solliciteren

En geeft het je een goed ‘buikgevoel’? E-mail dan je motivatie en cv uiterlijk maandag 7 december onder vermelding van ‘relatiemanager’  t.a.v. Marjanne Dokter via sollicitatie@mlds.nl. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Annemarie Kleiterp, aanvoerder HR en organisatie ontwikkeling, via 06-22471130. Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we liever niet, of helpen je graag hiermee te stoppen. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Close