Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Banner Nexios Leaderboard

Relatiebeheerder Leden & Projectcoördinator

Relatiebeheerder Leden & Projectcoördinator

Geplaatst op
15-5-2023
Functie
Relatiebeheerder Leden & Projectcoördinator
Organisation
Goede Doelen Nederland
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.400 - €4.793 (o.b.v. 40u)

Goede Doelen Nederland is de brancheorganisatie van erkende goede doelen.

Wij zoeken een zelfstandige, dienstverlenende en leuke collega die warme contacten onderhoudt met goede doelen. Je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer en je bent de projectcoördinator met betrekking tot een aantal thema’s.

Wat doen wij

We behartigen de belangen van ruim 230 leden. We zetten ons in voor het maatschappelijk draagvlak van en het publieksvertrouwen in goede doelen. Zo kunnen zij professioneel en in onafhankelijkheid werken aan hun missie. Daarnaast versterken we de maatschappelijke positie van goede doelen zodat zij in staat zijn impactvol te werken aan een betere wereld. Dit doen we samen met diverse partners en andere koepels binnen en buiten de sector. We zorgen voor meer zichtbaarheid van de goede doelen en dragen bij aan onderlinge netwerken en professionalisering.

Taken

Als relatiebeheerder leden en coördinator van projecten werk je in het team beleid en verenigingszaken, bestaande uit zes medewerkers en het hoofd. Het team is gericht op het ondersteunen, adviseren en faciliteren van de leden van de vereniging. Goede Doelen Nederland kent diverse werkgroepen en commissies waarin leden samenkomen om kennis te delen en beleidsonderwerpen uit te werken. Jij hebt daarin op een aantal thema’s een aanjagende en begeleidende rol. Daarnaast ben jij degene binnen het team die alle goede doelen kent, contacten met hen onderhoudt en altijd kansen ziet voor het aansluiten van nieuwe leden.

Functie-eisen en profiel

Jij bent die communicatieve relatiebeheerder die goede doelen aan zich weet te binden. Je houdt continue contact met de huidige leden en weet nieuwe goede doelen te enthousiasmeren voor het lidmaatschap. Men weet jou te vinden als gesprekspartner op niveau. Je pakt gemakkelijk de telefoon of gaat op bezoek. Organisaties worden door jou verder geholpen in hun ontwikkeling doordat je, in samenwerking met deskundigen, een oplossing vindt voor hun vragen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel richting de leden en je weet wat er bij hen speelt.

Als coördinator van projecten op bijvoorbeeld thema’s als MVO, vrijwilligersmanagement, erkenningstrajecten, cybersecurity en AVG ben je initiatiefrijk en resultaatgericht. Je initieert, bewaakt en coördineert deze projecten, in samenwerking met goede doelen en partners. Het is echt een dynamische baan, waarin je veel verschillende taken tegelijk oppakt. Je kunt dus gemakkelijk schakelen en overlegt graag met externe partijen. Het organiseren van webinars, kennissessies en trainingen (op jouw thema’s) doe je met veel plezier. Je hebt een team om je heen waarmee je afstemt. Werkervaring in de goededoelensector is zeker een pre.

We verwachten van jou dat je minimaal een hbo-opleiding hebt afgerond.

Ons aanbod

Een leuke en afwisselende baan in een team met een goede werksfeer.
Ons kantoor ligt op loopafstand van station Amsterdam Amstel.
Het salaris voor deze functie ligt tussen 3400 en 4793 bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring, op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en deelname aan de pensioenregeling PFZW.

Informeren en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sara Vermeltfoort: vermeltfoort@goededoelennederland.nl, 020-4229977.
Word onze collega in het hart van de goededoelensector en stuur ons je CV met een motivatie uiterlijk op 5 juni 2023 via onze sollicitatiepagina.
Als we een geschikte kandidaat hebben gevonden kan het zijn dat we de vacature eerder sluiten.

Website: http://www.goededoelennederland.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Close