Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Relatiebeheerder Kerken

Relatiebeheerder Kerken

Geplaatst op
13-3-2023
Functie
Relatiebeheerder Kerken
Organisation
Protestantse Kerk in Nederland
Standplaats
Nederland
Opleidingsniveau
HBO
Uren
24-36 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.779 - €4.533 (o.b.v. 36u)

De dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland zoekt een Relatiebeheerder kerken voor 24-36 uur.

Wil jij je inzetten voor een toekomstgerichte kerk die midden in de maatschappij staat? En kun jij dit enthousiasme overbrengen naar lokale kerken om hier samen gestalte aan te geven? Dan kom jij als geroepen! In verband met uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar jou.

Als relatiebeheerder werk je vanuit team fondsenwerving dat als doelstelling heeft om betrokkenheid te creëren en financiën te werven voor de inhoudelijke programma’s van de Protestantse Kerk: Kerk in Actie, Missionair Werk en Jong Protestant. Je ondersteunt met name diakenen, zwo- en zendingscommissies bij hun taak door het diaconale, missionaire en jeugdwerk van de Protestantse Kerk structureel onder de aandacht te brengen. Je brengt het enthousiasme voor binnen- en buitenlandse projecten over en gaat op zoek waar het aanbod vanuit de Protestantse Kerk Nederland passend is bij de lokale context. Je gaat eropuit, luistert en kijkt waar je de verbinding met projecten kunt maken.

Wat verwachten wij van jou?

Je werk bestaat onder andere uit het bezoeken van plaatselijke gemeenten en het geven van (online) workshops.  We zijn op zoek naar relatiebeheerders voor meerdere regio’s in Nederland. Je spreekt de taal van de kerk in al zijn verscheidenheid en je bent zelf betrokken bij een gemeente van de Protestantse Kerk. Je hebt HBO-werk- en denkniveau en bezit commerciële vaardigheden. Je hebt visie en creatieve ideeën, bent enthousiasmerend en kunt efficiënt werken. Je legt gemakkelijk contact met anderen en de combinatie van heel zelfstandig werken en samenwerken met je teamgenoten past goed bij jou. Het werk van een relatiebeheerder is grotendeels een buitenfunctie. Dat betekent dat je veel onderweg bent, vooral in de avonden. Er is veel vrijheid om je eigen werk in te delen. Bezit van een rijbewijs en een auto is daarbij onmisbaar.

Wat mag jij van ons verwachten?

We bieden jou een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast en productief team waarin jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werk van de Protestantse Kerk in Nederland, zending én werelddiaconaat. Je werkt nauw samen in een groeiend subteam van op dit moment vijf personen, waarbij je wordt ondersteund door collega’s vanuit ‘kantoor’.

Afhankelijk van je werkervaring valt de inschaling voor deze functie in schaal 9 of 10  (€ 2.779 - € 4.533 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Daarnaast ontvang je een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Intern staat deze functie bekend onder de functienaam: consulent. 

Geïnteresseerd?

Is je interesse gewekt, overweeg je op deze mooie functie te solliciteren, maar wil je eerst nog wat meer weten? Laat je gegevens achter en Iwan Dekker (Fondsenwerver Kerken) belt graag even met je. 

Of chat direct met Iwan via via WhatsApp om jouw vraag te stellen: https://wa.me/0618973930

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV, naar vacatures@protestantsekerk.nl t.a.v. Gerda van Ieperen, HR adviseur o.v.v. vacaturenummer 2023-009.

Close