Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Relatiebeheerder Buitenland

Relatiebeheerder Buitenland

Geplaatst op
16-1-2023
Functie
Relatiebeheerder Buitenland
Organisation
Protestantse Kerk in Nederland
Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Uren
28-36 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.711 - €4.533 (o.b.v. 36u)

Heb jij hart voor het werk van Kerk in Actie wereldwijd en wil jij graag van betekenis zijn voor partners van Kerk in Actie in het buitenland? Je onderhoudt relaties met partners van Kerk in Actie in een aantal landen in Azië en bent voor hen een betrouwbare en deskundige gesprekspartner namens de Protestantse Kerk in Nederland. Met je kennis en ervaring lever je een bijdrage aan het ontwikkelen van strategie en beleid op regio- en landenniveau en betrekt partners hierbij. Samen met collega's uit Nederland en samen met partnerorganisaties ontwikkel je een evenwichtig pakket van diaconale en missionaire projecten en ben je medeverantwoordelijke voor het beheer zowel inhoudelijk als op financieel-administratief gebied. Als relatiebeheerder ben je een schakel tussen het wereldwijde netwerk van Kerk in Actie en de plaatselijke gemeenten in Nederland. Met enthousiasme ben je ambassadeur van het werk van Kerk in Actie richting plaatselijke gemeenten en samenwerkingspartners.

Wat verwachten wij van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je meelevend lid bent van de Protestantse Kerk in Nederland en ervaring hebt met werken in het buitenland of ten behoeve van buitenlandse partners, bij voorkeur met het missionaire en diaconale werk van kerken. Je beschikt over adviesvaardigheden en bent in staat om samen met partners beleid te ontwikkelen. Uiteraard heb je vaardigheden op het gebied van interculturele communicatie en ben je in staat om een een brug te slaan naar geloofsbeleving en kerk in andere tradities en culturen. Vanzelfsprekend ben je vaardig in de Engelse taal en bij voorkeur ook in het Indonesisch (of bereidheid de taal te leren). Je hebt academisch werk- en denkniveau en beschikt over vaardigheden op het gebied van projectmanagement in een internationale oecumenische context.

Wat mag jij van ons verwachten?

Wij bieden jou een afwisselende functie waarin jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze organisatie en projecten. De functie is ingeschaald in schaal 10, minimaal € 2.711,- en maximaal € 4.533,-  bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).

Geïnteresseerd? 

Overweeg jij om de volgende stap in je loopbaan te maken maar wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met Pepijn Trapman, manager Kerk in Actie Buitenland via p.trapman@protestantsekerk.nl.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV (als één PDF) uiterlijk 5 februari 2023  naar vacatures@protestantsekerk.nl t.a.v. Lydia Struik, HR-adviseur o.v.v. vacaturenummer 2022-048.

Close