Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Relatiebeheerder / Fondsenwerver

Relatiebeheerder / Fondsenwerver

Geplaatst op
20-6-2022
Functie
Relatiebeheerder / Fondsenwerver
Organisation
Stichting Het Zuid-Hollands Landschap
Standplaats
Delft
Opleidingsniveau
HBO
Uren
24-32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
CAO Bos en Natuur (schaal 6)

Krijg jij energie van het opbouwen en onderhouden van relaties? Denk jij in kansen en word je blij van het verbinden van mensen met natuur? Denken je vrienden bij het woord netwerken direct aan jou? Dan ben jij misschien wel de nieuwe relatiegerichte fondsenwerver die wij zoeken!

Wie zijn wij

Wij zijn Stichting Het Zuid-Hollands Landschap (ZHL). Een club van 65 bevlogen natuurliefhebbers, die zich samen met 50.000 donateurs, honderden vrijwilligers en bedrijfspartners inzetten voor de bescherming van natuur in de drukste provincie van Nederland. Zodat natuur ook hier behouden blijft, planten en dieren de ruimte hebben en iedereen kan genieten van buiten zijn. Ook vinden we dat Zuid-Holland meer natuur nodig heeft; daarvoor voeren we campagne, kopen we nieuwe gebieden aan en ontwikkelen we nieuwe natuur waar dat kan.

Wat doe je als Fondsenwerver?

Je verbindt externe partijen aan de doelstellingen van het ZHL: meer natuur, betere natuurkwaliteit en het beleefbaar maken van natuur in de meest verstedelijkte provincie van Nederland. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk, met een focus op grote gevers en bedrijven. In nauwe samenwerking met de collega’s uit de regio, je directe collega fondsenwerver en het afdelingshoofd geef je follow-up aan gemaakte afspraken. Je doet concrete voorstellen aan bedrijven en grote gevers, plant vervolgstappen en voert deze uit. Je zorgt dat onze partners goed op de hoogte blijven van ons werk en zich verbonden voelen met het ZHL. Zo bouw je aan fijne, wederkerige samenwerkingen en een duurzaam netwerk. Belangrijke doelstelling daarbij is het werven van inkomsten voor onze projecten. Het betreft een zelfstandige functie met veel ruimte voor initiatief. Je bent een volwaardige sparringpartner voor het afdelingshoofd MCF en je mede-fondsenwervers. Je signaleert kansen en onderhoudt nauwe contacten met alle betrokkenen binnen en buiten de organisatie.

Wie zoeken wij en wat breng je mee?

Je bent proactief, resultaatgericht en flexibel. Je bent iemand die graag gesprekken aangaat en verbanden kan leggen die voor beide partijen aantrekkelijk zijn. Je ziet altijd kansen en weet daarop in te spelen door dit om te zetten in resultaat. Je hebt aantoonbare ervaring met het onderhouden en uitbreiden van externe contacten, bijvoorbeeld in een vergelijkbare rol als accountmanager. En natuurlijk heb je hart voor de natuur en vind je het belangrijk om maatschappelijk je steentje bij te dragen.

Wat zijn je werkzaamheden?

 • Relatiebeheer van bestaande bedrijfspartners en grote gevers. Actief uitbreiden van dit netwerk. 
 • Bedenken en ontwikkelen van fondsenwervende acties, gericht op deze doelgroep. Vertalen van campagnes naar acties richting jouw netwerk.
 • Leads opvolgen met afspraken, aanvragen en resultaatcommunicatie.
 • Ontwikkelen van project- en donatievoorstellen op basis van input van de collega’s uit het natuurbeheer. 
 • Inkomende vragen van (potentiële) donateurs opvolgen.
 • Relatiebeheer van bedrijfspartners in ons voordelenprogramma.
 • Actieve participatie in relevante bijeenkomsten binnen de natuursector/bij partnerorganisaties.

Wat breng je mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring als fondsenwerver of accountmanager
 • Aantoonbare kennis van het bedrijfsleven
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Ervaring in het onderhouden en uitbreiden van een netwerk
 • Sterke affiniteit met natuur
 • In bezit van rijbewijs

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke, afwisselende functie in een open en gezellig team voor 24-32 uur per week. Deze functie is ingedeeld volgens het functiegebouw van de CAO Bos en Natuur /ondernemingsdeel De Landschappen schaal 6. Je standplaats is het kantoor in Delft. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, werken op de kantoren in de regio’s, waar je ook de collega boswachters ontmoet, wordt aangemoedigd.

Ben je enthousiast over deze leuke functie, mail dan uiterlijk 27 juni a.s. een korte motivatie en cv naar sollicitaties@zhl.nl, t.a.v. José Rutten. Voor vragen kun je contact opnemen met Kirstin Poot, tel. 06-82 435 385.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Close