Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Recruiter

Recruiter

Geplaatst op
3-5-2022
Functie
Recruiter
Organisation
Nederlandse Rode Kruis
Standplaats
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.830 - €3.546 (o.b.v. 40u)

Missie Rode Kruis wereldwijd
Het Rode Kruis heeft als missie het verlichten van menselijk lijden, het beschermen van leven en gezondheid en het hooghouden van menselijke waardigheid, met name tijdens gewapende conflicten en andere crises. De Rode Kruis Beweging wordt ondersteund door miljoenen vrijwilligers, die overal ter wereld volgens dezelfde zeven grondbeginselen handelen: menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid. Ieder mens heeft recht op respect en waardigheid, mensen in de grootste nood worden als eerste geholpen en geloof, nationaliteit, ras, afkomst of politieke mening doen niet ter zake. Alle vrijwilligers en beroepskrachten van het Rode Kruis handelen hierbij volgens het ‘do no harm’-principe, volgens de grondbeginselen en hebben de gedragscode van het Rode Kruis ondertekend.

Rode Kruis in Nederland

In Nederland helpt het Rode Kruis mensen die het ontbreekt of dreigt te ontbreken aan de basislevensbehoeften: voedsel & water, onderdak, kunnen voorzien in persoonlijke hygiëne, het hebben van een menswaardig veilige plek, informatie hebben over dierbaren en toegang hebben tot de juiste medische en psychosociale zorg. Het Rode Kruis doet dit vanuit haar auxiliaire rol, waarmee hulp wordt geboden complementair aan dat van de overheid.

Taken

Je gaat aan de slag in een jong team van enthousiaste collega’s (wervers, planners en recruiters). Het team streeft er naar om zoveel mogelijk met elkaar op kantoor aan het werk te zijn, om de lijnen zo kort mogelijk te houden. In overleg is hybride werken mogelijk. In deze rol ben je dagelijks verantwoordelijk voor voldoende bezetting op de verschillende projecten waar het Rode Kruis actief voor is. Dit is onder andere ten behoeve van de opvanglocaties voor Oekraïense vluchtelingen. Hiervoor benader je de kandidaten proactief. De projecten waarvoor je werft, zijn zeven dagen per week operationeel. Jouw werktijden zullen in principe binnen kantooruren zijn.

Krijg jij energie van het contact met mensen, stroomt sales in je bloed en word je blije van dynamiek, afwisselende werkzaamheden en ad hoc handelen? Solliciteer direct!

Werkzaamheden

 • Je voert (online) werving- en selectieactiviteiten uit en zorgt voor tijdige follow-up;
 • Je voert intake gesprekken en je borgt de volledige onboarding voordat medewerkers worden ingezet;
 • Het adviseren en onderhouden van het contact met de klant;
 • Het bepalen en uitvoeren van de werving- en selectiestrategie passend bij de doelgroep;
 • Je communiceert tijdig en volledig met alle betrokkenen;
 • Je signaleert knelpunten en communiceert deze met de projectleider;
 • Je verzorgt de noodzakelijke (personele) administratie;
 • Je ondersteunt het projectteam desgevraagd bij onderhanden werk.

Functie-eisen en profiel

 • Je hebt minimaal HBO werk- en/of denkniveau;
 • Ervaring met recruitment;
 • Je bent proactief, accuraat en resultaatgericht;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt snel schakelen en bent stressbestendig
 • Je bent een zelfstarter die weinig structuur nodig heeft
 • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Het Rode Kruis zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor een functie en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd. Wij vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Ons aanbod

 • Een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling.
 • Salariëring vindt plaats volgens salarisschaal 9 van de CAO van het NRK afhankelijk van opleiding en ervaring (min. € 2.830,46 tot max € 3.546,57 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week, exclusief een eindejaarsuitkering van 7%).

Informeren en solliciteren

Je motivatiebrief en CV, gericht aan Marleen Boers (P&O adviseur), ontvangen we graag via het sollicitatieformulier op de vacaturepagina. De vacature blijft openstaan totdat we geschikte kandidaten hebben gevonden. Bij interesse verzoeken we je om zo snel mogelijk te reageren. Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Esmée van den Ende via EvandenEnde@redcross.nl. Kijk voor meer informatie over het werk van het Rode Kruis op www.rodekruis.nl, het NRK op facebook: Facebook.com/rodekruis en Twitter: Twitter.com/rodekruis. 

Close