Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Projectmedewerker Evenementen & Zakelijk

Projectmedewerker Evenementen & Zakelijk

Geplaatst op
9-7-2024
Functie
Projectmedewerker Evenementen & Zakelijk
Organisation
Hartstichting
Standplaats
Den Haag / Hybride
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.368 - €4.721 (o.b.v. 40u)

De Hartstichting

De Hartstichting is begonnen aan een nieuwe strategische periode. In een uitdagende tijd: Nederland telt nu 1,7 miljoen mensen met een hart- of vaataandoening. Doen we niets, dan groeit dit aantal binnen acht jaar tot tenminste 2,6 miljoen. Deze ontwikkeling een halt toeroepen vereist een stevige en vooral concrete ambitie om de urgentie van hart- en vaatziekten op de kaart te zetten. Een ambitie met oog voor verschillen.

Binnen team Evenementen en Zakelijk nemen de langdurige samenwerkingsverbanden met onze relaties en strategische partners een belangrijke plaats in. Voor dit team zoeken wij een

Projectmedewerker evenementen en zakelijke markt | 32 uur per week

Standplaats Den Haag / hybride werken

die met veel enthousiasme en servicegerichtheid in contact staat met en ondersteuning biedt aan onze relaties binnen de zakelijke markt en evenementen. Het is een uitdagende baan voor een ervaren, ondernemende en proactieve projectmedewerker die moeiteloos contacten weet te leggen.

Wat ga je doen?

Als Projectmedewerker ben je de uitvoerende spil binnen het team. Je ondersteunt en denkt proactief mee met de Relatiemanagers zakelijke markt en voert operationele projectmatige werkzaamheden uit (50%). Daarnaast ben je verantwoordelijk om de inkomsten uit ons online platform te vergroten. Hiervoor werk je samen met ons evenemententeam en benader je proactief sportevenementen in Nederland om een samenwerking aan te gaan (50%).

Als Projectmedewerker zakelijke markt ben jij:

 • Op zoek naar een uitdagende verantwoordelijke baan;
 • Enthousiast, proactief en servicegericht;
 • Communicatief sterk (mondeling en schriftelijk);
 • Een echte relatie bouwer; met een grote affiniteit met sport en vitaliteit;
 • Ondernemend, creatief en ervaren in het ondersteunen van projecten;
 • Analytisch en resultaatgericht;
 • Een energieke zelfstarter die gestructureerd te werk gaat.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde commerciële opleiding;
 • Ervaring met projectondersteuning en kennis van de organisatie van sportevenementen;
 • Kennis van en ervaring met het inzetten van communicatie instrumenten;
 • Kennis van Microsoft Office programma’s, CRM en Customer journeys;
 • Up-to-date kennis van en inzicht in de doelgroepen waaronder organisatoren van (sport)evenementen;
 • Affiniteit met het werk van de Hartstichting.

Wat bieden wij?

Wij bieden je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in een professionele organisatie die zich permanent door ontwikkelt. Je begint met een jaarcontract voor 32 uur per week en we hopen dat het van twee kanten zo goed bevalt dat een contract voor onbepaalde tijd daarna vanzelfsprekend is. Wij werken in een hybride werkvorm, zowel thuis als op kantoor en kennen flexibele werktijden.

 • Het salaris ligt tussen € 3.368,- en € 4.721,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (40 uur) en is afhankelijk van relevante werkervaring.
 • Je krijgt per jaar 240 verlofuren en 22 vitaliteitsuren op basis van een fulltime aanstelling (40 uur);
 • Eindejaarsuitkering, naast het wettelijke vakantiegeld;
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding, gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, studiekostenregeling en een flexibele feestdag.

De organisatie

Werken bij de Hartstichting is meer dan alleen een baan. We zijn ambassadeurs van onze missie: ‘Iedereen een gezond hart, voor nu én voor later’. Dit vertaalt zich in een werkwijze die zich kenmerkt door nieuwsgierigheid, ondernemerschap, samenwerking en daadkracht. Precies díe ambitie vragen wij als je bij de Hartstichting komt werken. We streven ernaar onze organisatie even divers te laten zijn als onze samenleving, ook in de werving van nieuwe collega’s. Daarom is iedereen welkom en krijgt bij ons gelijke kansen, ongeacht etniciteit, geloofsovertuiging, leeftijd, geslacht of handicap.

Ons pand is gevestigd in Den Haag, direct aan de A12 en op loopafstand van station Ypenburg. We roken niet bij de Hartstichting en streven een gezonde en actieve leefstijl na. Door te luisteren naar de feedback en ideeën van onze donateurs én van onze medewerkers proberen we ons elke dag te verbeteren.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joris Gieske, Teammanager Evenementen en Zakelijk op 06-34329881.

Procedure

Reacties ontvangen wij graag via onze website. Naar aanleiding van jouw reactie bekijken wij of er een kennismakingsgesprek wordt ingepland. Onderdeel van de selectieprocedure is het overleggen van Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Close