Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Projectmedewerker Communicatie

Projectmedewerker Communicatie

Geplaatst op
16-11-2021
Functie
Projectmedewerker Communicatie
Organisation
Waddenvereniging
Standplaats
Harlingen
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
24 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.750 - €3.000 (o.b.v. 40u)

De Waddenvereniging is dé landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van Werelderfgoed Waddenzee en het waddengebied. Dat doen we door sterk in te spelen op alle ontwikkelingen die plaatsvinden in het gebied en door zo veel mogelijk mensen bij ons werk te betrekken. De Waddenvereniging is een onafhankelijke vereniging gevestigd in Harlingen met 35.000 leden en donateurs. Bij de Waddenvereniging werken 20 medewerkers en zijn circa 150 vrijwilligers actief.

Taken

Binnen de projecten Vismigratierivier, Swimway Waddenzee en Vissen voor Verbinding worden de komende jaren maatregelen genomen om de visstand van de Waddenzee te verbeteren. Ook wordt er intensief onderzoek gedaan naar hoe en wanneer vissoorten de Waddenzee precies gebruiken gedurende hun leven. Voor deze projecten zijn we op zoek naar een allround projectmedewerker communicatie met passie voor de onderwaternatuur die de vele verhalen binnen deze projecten weet te vangen en te vertalen naar verschillende doelgroepen. Hierbij gaat het om het volledige spectrum van online en offline werkzaamheden, zoals het beheer van de projectwebsites, het schrijven en versturen van nieuwsbrieven en het organiseren van publieks- en persevenementen.

Je werkt binnen de projecten nauw samen met de projectleider en de senior communicatieadviseurs van de Waddenvereniging. Daarnaast werk je samen met medewerkers die zich richten op publiciteit en educatie om de berichten uit de projecten goed in te passen in de communicatiekanalen van de organisatie. Verder werk je nauw samen met de projectpartners en stuur je bureaus aan voor middelen zoals website, nieuwsbrief en video.

Functie-eisen en profiel

Beschik jij over de volgende competenties?

 • Energiek; je bent een harde, zelfstandige werker die goed overzicht weet te houden
 • Flexibiliteit; je werkt gemiddeld 3 dagen per week
 • Netwerkvaardigheid; je weet binnen en buiten de organisatie gemakkelijk de informatie op te halen die je nodig hebt
 • Plannen en organiseren; je hebt aantoonbare ervaring in het organiseren van publieks- en persevenementen
 • Samenwerken; je bent een teamspeler met een groen hart

En heb jij…

 • een hbo of universitaire opleiding Communicatie of Biologie (met een communicatie specialisatie)
 • minimaal 3 jaar werkervaring
 • ervaring met WordPress of andere content management systemen
 • ervaring met mailingprogramma’s
 • ervaring met beheer social media kanalen
 • affiniteit met de doelstellingen van de Waddenvereniging?

Ons aanbod

 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging tot maximaal 3 jaar
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Salarisindicatie € 2.750 - € 3.000 (bij een volledig dienstverband)

Informeren en solliciteren

Heb je interesse in deze afwisselende functie? Stuur dan een motivatiebrief en cv vóór maandag 29 november a.s. naar sollicitatie@waddenvereniging.nl onder vermelding van 'Projectmedewerker Communicatie'. De sollicitatieprocedure voorziet in twee gespreksronden die gepland staan op maandag 6 december en woensdag 8 december in Harlingen. Voor meer achtergrondinformatie kijk op de genoemde websites of neem contact op met projectleider Wouter van der Heij of communicatieadviseur Tessa van Bussel via het telefoonnummer 0517 493 693 tussen 9:00 en 13:00 uur.

Close