Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Projectmanager Menswaardige Economie

Projectmanager Menswaardige Economie

Geplaatst op
9-11-2022
Functie
Projectmanager Menswaardige Economie
Organisation
Goldschmeding Foundation
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

De Goldschmeding Foundation is een filantropisch fonds, dat zich inzet om de manier waarop mensen werken én samenwerken blijvend te veranderen. Dat doen we vanuit de overtuiging dat we er allemaal baat bij hebben als we meer naar elkaar omkijken. Samen met onze partners werken we aan blijvende verandering voor een inclusieve arbeidsmarkt, duurzaam werk en een menswaardige economie.

Over het Programma Menswaardige Economie

Het programma Menswaardige Economie steunt projecten die de transitie versnellen naar een nieuw economisch denken en doen, waarin óók het belang van ‘de ander’ verankerd is. Het gaat dan – naast welvaart, groei en geld - om waarden als gemeenschap, bloei en welzijn. Het economisch handelen is gericht op relaties, alle stakeholders en meervoudige waardecreatie.

We werken aan twee strategische thema’s: ‘Agape in Bedrijven’, gericht op het stimuleren van medemenselijk ondernemen, en ‘Innovatie Economieonderwijs’, gericht op het vernieuwen van het hoger economisch onderwijs (met name in het VO en HBO).

Rol, verantwoordelijkheden en werkzaamheden

Je wordt onderdeel van een hecht team van 14 gedreven professionals. Je werkt nauw samen met je collega projectmanager Menswaardige Economie en de programmamanager Suzanne Ekel.

Je bent verantwoordelijk voor een aantal projecten en de relatie met de uitvoerende projectpartners. In het bijzonder houd je je bezig met het thema ‘Innovatie Economieonderwijs’. Daarbij horen werkzaamheden als:

 • voortgangsgesprekken voeren met partners en hen ondersteunen door het delen van kennis en netwerk;
 • administratie, financiën, impact meting en monitoring van de projecten;
 • identificeren van kansen en verzorgen van introducties voor samenwerking op projectniveau met strategische partners;
 • coördineren van communicatie vanuit en over de projecten samen met ons communicatieteam;
 • beoordelen van projectverslagen, opstellen van eindevaluaties en interne rapportages.

Daarnaast draag je actief bij aan de programma-ontwikkeling van Menswaardige Economie door mee te denken over de strategie, het ontwikkelen van nieuwe projectvoorstellen, bij te dragen aan de uitbreiding van ons netwerk en de organisatie van het jaarlijkse programma-event.

Competenties en ervaring

De foundation is een inclusieve organisatie; het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talenten, wat jou bijzonder maakt en hoe we samen kunnen bijdragen aan het succes en de ontwikkeling van jou en de foundation.

Wij zijn op zoek naar een collega:

 • met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het (hoger) economisch onderwijs;
 • met ervaring in een advies-, beleids- of projectmanagement rol;
 • die WO geschoold is in kritisch economisch denken;
 • met analytisch vermogen en een resultaatgerichte werkstijl;
 • met een ondernemend karakter, denkend in kansen;
 • die communicatief vaardig is;
 • die aantoonbare affiniteit heeft met het programma Menswaardige Economie;
 • met ervaring in impact management (dit is een pré).

Ons aanbod

De Goldschmeding Foundation biedt een marktconform salaris en een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een goed pensioen bieden wij een Individueel Keuze Budget, stimuleren wij het Leven Lang Ontwikkelen-principe met een studiebudget en kan je makkelijk reizen met je NS-businesscard. Je krijgt een laptop en telefoonvergoeding en we inspireren elkaar door het houden van een maandelijks inspiratiemoment.

Informeren en solliciteren

Ben je enthousiast over deze vacature? Dan ontmoeten wij je graag. Stuur je CV met motivatie vóór dinsdag 29 november 2022 naar Pauline Niels, via email: pniels@goldschmeding.foundation.

De selectieprocedure bestaat uit een minimaal 2 gesprekken in de vorm van een persoonlijke kennismaking en interview met zowel het programmateam als de directeur. Mogelijk ontmoet je ook andere collega’s van de foundation. Wij streven naar afronding van dit proces vóór 1 januari 2023. Voorkeur startdatum is begin januari 2023.

De 1e gespreksronde vindt plaats op dinsdagmiddag 6 en woensdagochtend 7 december.

De 2e gespreksronde vindt plaats op woensdagmiddag 14 december.

Heb je vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Suzanne Ekel, Programmamanager Menswaardige Economie, via email: sekel@goldschmeding.foundation of telefoon: 06-21521076.

Close