Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Jaarverslag.org

Projectmanager Inclusieve Arbeidsmarkt

Projectmanager Inclusieve Arbeidsmarkt

Geplaatst op
18-1-2023
Functie
Projectmanager Inclusieve Arbeidsmarkt
Organisation
Goldschmeding Foundation
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.589 - €4.681 (o.b.v. 40u)

Wil jij werken aan maatschappelijke impact?

Kom ons programmateam Inclusieve Arbeidsmarkt versterken!

De Goldschmeding Foundation is een filantropisch fonds dat zich inzet om de manier waarop mensen werken én samenwerken blijvend te veranderen. Dat doen we vanuit de overtuiging dat we er allemaal baat bij hebben als we meer naar elkaar omkijken. Samen met onze partners werken we aan blijvende verandering voor een inclusieve arbeidsmarkt, duurzaam werk en een menswaardige economie.

Over het programma Inclusieve Arbeidsmarkt

Het programma Inclusieve Arbeidsmarkt draagt bij aan een arbeidsmarkt waarop iedereen, die kan én wil, een bijdrage aan de maatschappij levert (werk) en daarmee in het eigen levensonderhoud kan voorzien. We richten ons in het bijzonder op mensen voor wie het vinden en behouden van werk niet vanzelfsprekend is. We ondersteunen hiertoe projecten om beloftevolle aanpakken in de praktijk uit te testen en om de impact van succesvolle aanpakken te vergroten.

Rol en verantwoordelijkheden

Je wordt onderdeel van een hecht team van 14 gedreven professionals en werkt nauw samen met de Programmamanager, de Projectmanager en de Projectmedewerker van het team Inclusieve Arbeidsmarkt.

De Projectmanager die we zoeken, gaat zich richten op het realiseren van maatschappelijke resultaten voor jongeren tussen de 15-27 jaar met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Tijdens de uitvoering van projecten ben je aanspreekpunt en sparringpartner van projectpartners, daarnaast monitor je de voortgang en resultaten van de projecten. Daarbij behoren werkzaamheden als:

 • voortgangsgesprekken voeren met partners en hen ondersteunen door het delen van kennis en netwerk;
 • administratie, financiën, impactmeting en monitoring van de projecten;
 • identificeren van kansen en verzorgen van introducties voor samenwerking op projectniveau met strategische partners;
 • coördineren van communicatie vanuit en over de projecten samen met ons communicatieteam;
 • beoordelen van projectverslagen, opstellen van eindevaluaties en interne rapportages.

Daarnaast draag je actief bij aan de ontwikkeling van het programma Inclusieve Arbeidsmarkt door mee te denken over de strategie, het ontwikkelen van nieuwe projectvoorstellen, bij te dragen aan de uitbreiding van ons netwerk en de organisatie van het jaarlijkse programma-event.

Competenties en ervaring

De foundation is een inclusieve organisatie; het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talenten, wat jou bijzonder maakt en hoe we samen kunnen bijdragen aan het succes en de ontwikkeling van jou en de foundation.

Wij zijn op zoek naar een collega met:

 • HBO/academisch opleidingsniveau met een brede intellectuele nieuwsgierigheid;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in relatie tot stakeholders in het sociale domein;
 • ervaring in een advies- beleids- of projectmanagementrol;
 • kennis van en affiniteit met arbeidsintegratie van jongeren van 15-27 jaar met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt;
 • analytisch en kritisch denkvermogen;
 • een proactieve, resultaatgerichte en hands-on werkinstelling;
 • sterke communicatieve vaardigheden.

Aanbod

De Goldschmeding Foundation biedt een marktconform salaris en een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris van de Projectmanager ligt tussen de € 3.589,- en € 4.681,- (bruto op basis van 40 uur). Je krijgt een laptop en telefoonvergoeding. Daarnaast bieden we een goede pensioenregeling, een Individueel Keuze Budget, stimuleren wij het Leven Lang Ontwikkelen-principe met een studiebudget en kan je makkelijk reizen met je NS-businesscard.

Procedure

Ben je enthousiast over deze vacature? Dan ontmoeten wij je graag. Stuur je CV met motivatie vóór maandag 30 januari 2022 naar Pauline Niels, via email: pniels@goldschmeding.foundation.

De selectieprocedure bestaat uit twee gespreksronden waarin je persoonlijk kennis maakt met zowel het programmateam als de directeur. Voorkeur startdatum is 1 april 2023.

De 1e gespreksronde vindt plaats op maandagmiddag 6 februari en woensdagochtend 8 februari. De 2e gespreksronde vindt plaats op dinsdagochtend 14 februari.

Heb je vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Peter Brouwer, Programmamanager Inclusieve Arbeidsmarkt, via e-mail: pbrouwer@goldschmeding.foundation.

Close