Advertentie

PSI Vransen Direct Mail

Projectleider met Public Affairs ervaring

Projectleider met Public Affairs ervaring

Geplaatst op
12-10-2020
Functie
Projectleider met Public Affairs ervaring
Organisation
Maag Lever Darm Stichting (MLDS)
Standplaats
Amersfoort
Opleidingsniveau
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.500 - €4.500 (o.b.v. 40u)

Ben jij de bevlogen strijder die samen met ons gedreven team de droom van de Maag Lever Darm Stichting, een gezonde spijsvertering voor iedereen, realiseert?

Wij zijn op zoek naar een projectleider voor: 

 • 32 - 40 uur in de week 
 • Standplaats Amersfoort 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een energiek en gedreven talent die het team echt verstérkt. We zetten ons in op impact en jij wil daar een belangrijke bijdrage in leveren. Wij willen graag van jou leren en we helpen jou ook verder in je ontwikkeling. Jij staat stevig in je schoenen als de innovatieve professional die ons met jouw kennis, inzicht en enthousiasme helpt in onze ambitie naar impact. De spijsvertering is van levensbelang en het aantal mensen voor wie de spijsvertering een vijand is, is te groot.  Er is veel inzet nodig om spijsverteringsziekten te voorkomen en oplossingen te realiseren voor patiënten en heel Nederland enthousiast te maken over de kracht van de spijsvertering

Als stevige projectleider zet jij je in op belangrijke maatschappelijke thema’s zoals: gezonde voedingsomgeving (met de nadruk op puur, onbewerkt en vezelrijk/volkoren) en:  kwaliteit van leven voor spijsverteringspatiënten (denk aan het aanbod openbare toiletten). Met jouw professionaliteit en verbindende talenten zorg jij dat we met elkaar echt het verschil kunnen maken en onze projectdoelstellingen behalen. Samen met de multidisciplinaire projectteams lever jij een positieve bijdrage aan het bereiken van impact. 

Intern voeg jij een extra vleugje ongedwongenheid toe aan de informele sfeer bij ons op de werkvloer. 

Een greep uit jouw verhaal

Jij:                                                              

 • Draagt graag bij aan een gezonde spijsvertering voor iedereen en weet dit ook over te brengen 
 • Geeft graag leiding aan impactvolle projecten op belangrijke en relevante maatschappelijke thema’s en hebt er plezier in om de lijnen uit te zetten, het overzicht te behouden en samen op resultaat te koersen 
 • Zet daarbinnen lobbytrajecten op in samenwerking met alliantiepartners die bijdragen aan de doelstellingen van de MLDS 
 • Volgt de relevante ontwikkelingen in het werkveld en vertaalt deze door naar de MLDS 
 • Schakelt zonder moeite tussen verschillende context en stakeholders 

Jouw profiel

Natuurlijk zijn we op zoek naar een enthousiast, gedreven en resultaatgericht persoon. Maar bovenal zoeken we naar een echte teamspeler die: 

 • Het verschil wil maken voor de twee miljoen spijsverteringspatiënten in Nederland en feeling heeft met deze doelgroep! 
 • Ervaring meebrengt op het gebied van public affairs en beleidsvorming en -beïnvloeding 
 • Ervaring heeft als projectleider en onze projectmatige werkwijze omarmt
 • Kennis en inzicht heeft in de stakeholders en doelgroepen van de Maag Lever Darm Stichting 
 • Bedreven is in actieve stakeholder benadering 
 • Stressbestendig en flexibel is 

  Onze waardering

  Als jij deze waarde aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten wij daar graag iets tegenover. De Maag Lever Darm Stichting heeft jou veel te bieden, zoals: 

  • Een salaris van €3.500 tot €4.600 bruto per maand op basis van fulltime (40 uur). Afhankelijk van achtergrond en niveau 
  • De kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de strijd voor een gezonde spijsvertering in Nederland 
  • Een informele werksfeer; hoe serieus en betekenisvol ons werk ook is, een glimlach staat iedereen het beste
  • Een overeenkomst voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging als we allebei enthousiast zijn over de samenwerking

  De Maag Lever Darm Stichting

  Je spijsvertering is van levensbelang. Ze kan je beste vriend zijn, maar ook je grootste vijand. Je spijsvertering kan je kracht en energie geven, maar ze kan je ook slopen, je wereld klein maken, of zelfs je dood worden. Wij zetten ons in voor twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte door onderzoeken te financieren, kwaliteit van leven te verbeteren en voorlichting te geven. Voor hen en met hen strijden wij voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Wij zetten in op bewustwording en bewondering, vroege opsporing en samen strijden voor oplossingen. Dit doen wij met 32 enthousiaste collega’s vanuit het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort. 

  Wij hebben de ambitie dat onze medewerkers als ambassadeurs gemotiveerd bijdragen aan een gezonde spijsvertering voor iedereen. We hebben betekenisvol werk en dat is voelbaar op de werkvloer. Dit doen we dan ook binnen een organisatiestructuur waarbij medewerkers binnen kaders veel verantwoordelijkheid krijgen en hierbinnen hun eigen talenten kunnen benutten en ontwikkelen. Projectmatige werken staat centraal. Wij bouwen met elkaar aan een gedreven organisatie waarbij het verschil maken voor de patiënt centraal staat. Persoonlijk, ondernemendeigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij de  kernwoorden. Alle (nieuwe) collega’s krijgen een inspirerend inzicht in de werking van de spijsvertering en wat dit voor jou kan betekenen enerzijds, anderzijds is het belangrijk dat je de uitdagingen van spijsvertering kan en wilt begrijpen. Zo wordt ook jij ambassadeur voor de spijsvertering in Nederland. 

  Wil jij een medestrijder worden?

  E-mail dan je motivatie en cv uiterlijk 25 oktober 2020 onder vermelding van ‘projectleider ’ t.a.v. Chantal Verheul via sollicitatie@mlds.nl. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Miranda Tick (HR) via 033-752 3500. 

  Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we niet. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort. Vanzelfsprekend zijn alle geldende maatregelen en adviezen rondom Covid-19 voor ons nu leidend.

  Close