Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Projectleider Evenementen

Projectleider Evenementen

Geplaatst op
16-11-2021
Functie
Projectleider Evenementen
Organisation
Goede Doelen Loterijen
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO/HBO
Uren
40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Wat ga je doen als Projectleider?

Samen met diverse betrokken afdelingen organiseer en produceer je evenementen. Het initiatief voor deze evenementen ligt over het algemeen bij de afdelingen Marketing, Goede Doelen en HR, daarna neem jij het voortouw. Je bent het aanspreekpunt voor deelnemersevenementen. Samen met andere projectleiders draag je zorg voor de evenementen. De planning en evaluaties en het uitnodigingstraject verzorg jij. En daarnaast:

 • Maak je (project)begrotingen en eindafrekeningen in overleg met het hoofd van de afdeling. Tijdens projecten bewaak je het budget.
 • Maak en bewaak je draaiboeken en planningen.
 • Geef je sturing aan een team gastvrouwen/heren, promotieteam en supervisors.
 • Ben je contactpersoon en aanspreekpunt voor externe partijen op locatie, zoals geluidstechnici, cateraars en presentatoren.
 • Onderhoud je nauw contact met de locatie waar het evenement plaatsvindt en vertegenwoordig je de loterij.
 • Houd je ten alle tijden vast aan de missie van de Goede doelen loterijen: Wij werven fondsen voor onze goede doelen en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij.
 • Houd je evaluaties en rapportages van de evenementen nauwkeurig bij.

Wat bieden wij jou?

We werken (normaal gesproken) in het meest duurzaam vernieuwde pand van Nederland, op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Naast een goed salaris en 25 vakantiedagen hebben we ook nog andere aantrekkelijke – unieke – arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Jaarcontract met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Jouw persoonlijke VriendenLoterij VIP-KAART;
 • Gratis reizen met het openbaar vervoer door heel Nederland;
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden via onze Lottery Academy;
 • De mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen onder werktijd;
 • Goede en stabiele pensioenregeling;
 • Een gratis ontbijt op doordeweekse dagen.

Dit heb je in huis

Je bent van nature een organisatietalent en je laat je niet snel op de kast jagen. Je bent proactief, dienstverlenend, creatief, oplossingsgericht, in staat om overzicht te behouden en kan zelfstandig werken. Je bent een open persoonlijkheid die gemakkelijk contacten legt en onderhoudt. Aan jouw integriteit hoeft niemand te twijfelen. Daarnaast is je Nederlands uitstekend, zowel in woord als geschrift. Tot slot ben je enthousiast, flexibel en werk je gestructureerd met oog voor detail. Verder:

 • Wij zoeken een nieuwe collega met relevante werkervaring in de evenementensector op MBO/HBO werk- en denk niveau.
 • Ben je een organisatorisch wonder en heb je leidinggevende capaciteiten.
 • Heb je een servicegerichte persoonlijkheid en ben je flexibel.
 • Kun je goed zelfstandig werken in een kantoor met open karakter.
 • Kun je met jouw positieve instelling mensen enthousiasmeren.
 • “Last but not least” ben je een echte teamplayer en heb je een warm hart voor de goede doelen.

De afdeling Evenementen

De afdeling Evenementen organiseert samen met diverse afdelingen allerlei evenementen voor deelnemers, winnaars, relaties, collega’s, niet-deelnemers en andere partijen. Zoals een grootse uitreiking van de Postcode Kanjer, de organisatie van de Gala’s, het jaarlijkse Kerstontbijt voor medewerk(st)ers of personeelsfeest. Maar ook arrangementen voor winnaars zoals uitkopen van musicals, meet & greets bij een Eredivisieclub of concerten. De afdeling zorgt ook voor de publieksopvang van diverse televisieprogramma’s, zoals Postcode Loterij Miljoenenjacht en VriendenLoterij Miljonairs.

Wie zijn wij?

Wij zijn ontstaan vanuit de missie fondsen te werven voor goede doelen. Inmiddels spelen ruim 3,5 miljoen Nederlanders mee met de Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij, winnen honderdduizenden mensen per maand prijzen en zijn we de grootste particuliere fondsenwerver van Nederland! Dankzij alle deelnemers wordt er dit jaar meer dan 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Bij de Goede Doelen Loterijen werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Daar worden we blij van, want diversiteit is een ideale voedingsbodem voor creativiteit, innovatie en samenwerking. Het spreekt misschien voor zich, maar we zeggen het toch nog maar even: als je denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, ben je welkom. Ongeacht je roots, religie, leeftijd, arbeidsvermogen of levensovertuiging.

Zien we je snel?

Enthousiast geworden? Kom kennismaken! Solliciteer door middel van het opsturen van je CV en motivatie t.a.v. Caroline Hetterschijt, Corporate Recruiter via www.werkendoejebij.nl . Wil je meer informatie? Caroline staat je graag te woord via 06-23788661.

Bij de Loterijen is de eerste ronde van de sollicitatieprocedure anoniemDit is onderdeel van onze open en inclusieve organisatie, waarin mensen gelijke kansen hebben. Jouw persoonlijke gegevens (naam, geboortedatum, geslacht, eventuele foto) zijn alleen bekend bij de HR-afdeling. Zo werken we aan onze missie van een betere, rechtvaardige wereld.

De vacature staat niet open voor bemiddeling door bureaus, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Close