Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Whooz

Project Support Officer TeamUp in Opvanglocaties

Project Support Officer TeamUp in Opvanglocaties

Geplaatst op
13-3-2023
Functie
Project Support Officer TeamUp in Opvanglocaties
Organisation
Save the Children
Standplaats
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
36-38 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.762 - €3.563 (o.b.v. 38u)

Ben je een organisatietalent en krijg je energie van ‘de administratie goed op orde hebben’? Wil je werken in een gedreven team dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van TeamUp, een spel- en bewegingsprogramma voor gevluchte kinderen in opvanglocaties? Lees dan verder en kijk of je enthousiast wordt van onderstaand profiel.

Over Save the Children

Ieder kind heeft het recht op een gelukkige jeugd. Daarom zet Save the Children alles op alles om het leven van kinderen, en daarmee de toekomst van onze samenleving, te verbeteren. 

Wij reageren op noodsituaties, realiseren duurzame ontwikkeling en zorgen dat de stem van kinderen wordt gehoord. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven wij kinderen een gezonde start, de kans om te leren en bescherming tegen onrecht. Elke dag weer. Onvoorwaardelijk.

Wat ga je doen als project support officer?

TeamUp is een programma van Save the Children, UNICEF Nederland en War Child en is actief binnen opvanglocaties en nieuwkomersscholen. Door TeamUp leren kinderen spelenderwijs omgaan met emoties zoals angst en stress en krijgen ze meer vertrouwen in zichzelf, anderen en de toekomst. Getrainde vrijwillige begeleiders voeren TeamUp in opvanglocaties uit.

Er zijn twee project support officers. Samen verzorg je de vrijwilligers- en projectadministratie en regel je de logistieke zaken rondom trainingen en events. Je bent een belangrijke schakel voor vrijwilligers en de programmamedewerkers in het team.

Jouw belangrijkste taken:

 • Coördineren van de projectadministratie door het verwerken van gegevens in de verschillende systemen en zicht houden op correct opslaan van de digitale financiële overzichten, budgetten, declaraties en documenten van de vrijwillige begeleiders;
 • Verzorgen van de administratie t.a.v. de aanstelling van de vrijwillige begeleiders (opstellen van overeenkomsten, indienen VOG aanvragen);
 • Deelnemen aan diverse interne- en externe bijeenkomsten, notuleren en afspraken bijhouden;
 • Verantwoordelijk voor de voorraad en bewaking van de TeamUp materialen; 
 • Ondersteuning bieden bij de organisatie van de trainingen voor de vrijwillige begeleiders en bij TeamUp evenementen (bijv. Facilitators Day, TeamUp Date).

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, betrouwbare collega die makkelijk contact legt. Je kunt snel schakelen tussen geplande- en adhoc taken. Je bent zorgvuldig en je houdt van het creëren van overzicht. Je houdt van een afwisselende werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. Je communiceert helder en beheerst de Nederlandse taal minimaal op B2 niveau in woord en geschrift. 

Wat staat er op jouw CV?

 • Opleiding: relevante afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau
 • Ervaring: Je hebt aantoonbare ervaring met projectwerk, MS Office (Word en Excel) en met data content management systemen (CMS)
 • Vaardigheden: Je beheerst Engelse taal voldoende om te kunnen samenwerken.
 • Praktisch: Je bent gerechtigd om in Nederland te werken. 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Wat jij doet, helpt miljoenen kinderen wereldwijd. Direct of indirect. Mooier werk bestaat niet; 
 • Salaris natuurlijk. Wij volgen de salarisschalen van de Rijksoverheid op basis van een 38-urige werkweek. Deze functie wordt ingeschaald volgens salarisschaal 7 (minimaal €2.762,52 en maximaal €3.563,84);
 • Je reiskosten worden volledig vergoed, waarbij duurzaam vervoer onze norm is;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen op basis van een 5-daagse werkweek; 
 • Mogelijkheid tot het sparen van extra verlof; 
 • Een gunstige pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn; 
 • Veel ruimte voor opleiding & ontwikkeling, zoals onbeperkt gebruik van het trainingsplatform New Heroes; 
 • Een menselijke werkgever, die voortdurend in ontwikkeling is. Dat betekent een plek waar je jezelf kan zijn, veranderingen mee vorm kan geven en waar je kunt doorgroeien.
 • Goed om te weten: als je aangenomen wordt, krijg je in eerste instantie een jaarcontract, met kans op verlenging.

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van positieve referenties en het overleggen van een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Waarom vragen we referenties en een VOG?

Save the Children neemt deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. 

Als kinderrechtenorganisatie die misbruik – in welke vorm dan ook – bestrijdt, willen we allereerst  kunnen garanderen dat onze eigen medewerkers zich hier niet schuldig aan maken, of hebben gemaakt. Daarom nemen we deel aan de Inter-Agency Misconduct Disclosure Scheme. En nemen we gestandariseerde referenties af als je bij ons solliciteert. Door te solliciteren stem je hiermee in.

Wat voor werkgever is Save the Children?

In Nederland werk je samen met ongeveer 120 collega’s maar je bent ook onderdeel van een internationaal netwerk van meer dan 25.000 collega’s in 120 landen. We zijn ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie, maar dat betekent niet dat onze organisatie onpersoonlijk is. Juist niet! Wij zorgen dat ieders stem – net zoals die van de kinderen waar wij voor strijden – gehoord wordt. Dat iedere collega zichzelf kan zijn en zich verder kan ontwikkelen. 

Bij Save the Children zijn we trots op onze diversiteit. Daarom nodigen wij iedereen uit om bij ons te solliciteren, ongeacht gender, seksuele oriëntatie, religieuze en/of culturele achtergrond, persoonlijkheid en/of andere zichtbare en onzichtbare kenmerken. We vieren onze verschillen, want deze zorgen ervoor dat we samen kunnen groeien.

Sollicitatieprocedure:

Enthousiast geworden? Stuur je sollicitatie dan uiterljk 28 maart op via het sollicitatieformulier op onze website. Sollicitaties die op een andere manier bij ons binnenkomen, nemen wij helaas niet in behandeling. Bij voldoende sollicitaties kan de vacature eerder gesloten worden, dus reageer direct.
We proberen binnen 2 weken na de sluitingsdatum op je sollicitatie te reageren. 

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

Als je vragen hebt over de functie, kun je terecht bij Lydia van der Putten, project support officer TeamUp, email: lydia.van.der.putten@savethechildren.nl

Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kun je terecht bij Simcha Korbee (Coördinator Werving & Selectie); personeelszaken@savethechildren.nl

SOLLICITEER

Close