Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Whooz

PR- en Ambassadeursadviseur

PR- en Ambassadeursadviseur

Geplaatst op
14-3-2023
Functie
PR- en Ambassadeursadviseur
Organisation
Hartstichting
Standplaats
Den Haag / Hybride
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
28-32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€3.208 - €4.496 (o.b.v. 40u)

Iedereen een gezond hart, voor nu én later.

De Hartstichting begint aan een nieuwe strategische periode. In een - op z’n zachtst gezegd - uitdagende tijd. De feiten zijn onomstreden: door de toegenomen welvaart en verbeterde gezondheidszorg veroudert de Nederlandse bevolking. Daarnaast bewegen we met z’n allen te weinig, worden we steeds zwaarder, hebben we te maken met slechte sociaaleconomische omstandigheden van kwetsbare groepen én loopt de zorg vast. Nederland telt nu 1,7 miljoen mensen met een hart- of vaataandoening. Doen we niets, dan groeit dit aantal binnen acht jaar tot tenminste 2,6 miljoen. Deze ontwikkeling een halt toeroepen vereist een stevige en vooral concrete ambitie om de urgentie van hart- en vaatziekten op de kaart te zetten. Een ambitie waarin we de nadruk leggen op preventie en oog hebben voor de verschillen tussen mensen.

Voor ons team Merk & Campagnes zoeken wij per direct een

PR- en ambassadeursadviseur | 28 – 32 uur

 • Tijdelijke aanstelling tot 1 januari 2024
 • Standplaats: Den Haag (hybride werkvorm)

Als PR- en ambassadeursadviseur, ben jij bij de Hartstichting het aanspreekpunt voor onze ambassadeurs (en optioneel influencers) en het netwerk eromheen. Je ontwikkelt en realiseert in samenspraak met onze ambassadeurs impactvolle pr-initiatieven en activaties, waar media (earned, owned en paid) niet meer omheen kunnen. Dat doe je in nauw overleg met je collega's van o.a. pers en communicatie.

Wat ga je doen?

 • Je bent de relatiemanager voor bekende ambassadeurs van de Hartstichting;
 • Je organiseert acties en bijeenkomsten voor de ambassadeurs, om ze betrokken te houden bij het werk van de Hartstichting;  
 • Je werft nieuwe ambassadeurs die passen bij het merk Hartstichting en stelt samen met hen - in samenspraak met onze manager Inkoop- samenwerkingsovereenkomsten op;
 • Je ontwikkelt onderscheidende pr-initiatieven en activaties op basis van raakvlakken tussen de belangen van de Hartstichting en die van de ambassadeurs, die bijdragen aan het raken, activeren en verbinden van onze diverse doelgroepen;
 • Je adviseert collega’s over relevante, geloofwaardige inzet van onze ambassadeurs (en optioneel influencers) om engagement met verschillende doelgroepen te vergroten;
 • Je co-creëert met ambassadeurs en collega's, waarbij je wederzijdse en gezamenlijke belangen goed voor ogen hebt;
 • Je begeleidt en brieft onze ambassadeurs (en optioneel) influencers voor een diversiteit aan fotoshoots, video- en contentproducties tbv doelgroep- en stakeholdercommunicatie.

Wie je bent

 • Je bent in staat om proactief nieuwe ambassadeurs en influencers te interesseren en aan de Hartstichting te verbinden op thema’s en vernieuwende formats;
 • Je stemt je werkzaamheden af op onze strategische doelstellingen en hebt oog voor het corporate imago;
 • Je bent creatief, zit vol met ideeën, neemt initiatief en bent niet bang om nieuwe ideeën uit te proberen;
 • Je bent in alle opzichten een verbindende teamspeler, zowel met je collega’s als met ambassadeurs;
 • Je hebt ervaring met (nieuwe) media en weet voor deze kanalen vernieuwde formats te ontwikkelen i.s.m. collega's en ambassadeurs.

Kennis en ervaring

 • HBO/WO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie of journalistiek;
 • Ten minste 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van media, PR en activaties.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het succesvol in de markt zetten van pr-initiatieven en activaties.

Wat bieden wij?

We bieden je een afwisselende baan binnen een professionele en mensgerichte organisatie, met de mogelijkheid om zowel op kantoor als vanuit huis te werken. Binnen en buiten het team krijg je de ruimte om jouw ideeën en concepten uit te werken, samen met veel gedreven collega’s.

 • Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor 28 - 32 uur per week tot eind 2023;
 • Je brutosalaris ligt tussen de € 3.208 - € 4.496 per maand (o.b.v. 40 uur en afhankelijk van relevante werkervaring)
 • Je krijgt 30 vakantiedagen en 22 vitaliteitsuren op basis van een fulltime aanstelling (40 uur);
 • Eindejaarsuitkering, naast het wettelijke vakantiegeld;
 • Reiskostenregeling, thuiswerkvergoeding, gunstige pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een flexibele feestdag.

De organisatie

Werken bij de Hartstichting is meer dan alleen een baan. We zijn stuk voor stuk enthousiaste ambassadeurs die samen werken aan onze droom: Iedereen een gezond hart, voor nu en later! Dat vertaalt zich in een werkwijze die zich kenmerkt door professionaliteit, gedrevenheid en betrokkenheid. Onze campagnes, evenementen en andere communicatie-uitingen zijn eigentijds en motiverend, en spreken een groot publiek aan. Of je nu preventief met je gezondheid bezig bent of als hartpatiënt de beste behandeling wilt, de Hartstichting ondersteunt je. Precies díe ambitie vragen wij van jou als je bij de Hartstichting komt werken.

Ons kantoorpand is gevestigd in Den Haag, direct aan de A12 en op loopafstand van station Ypenburg. Binnen de Hartstichting werken we hybride. Ons kantoor biedt fijne werkplekken en is de plaats om collega’s te spreken en te ontmoeten. Kom je bij ons werken, dan staan we natuurlijk garant voor een goede inwerkperiode zodat jij snel je weg vindt binnen onze organisatie. We roken niet bij de Hartstichting en streven een gezonde en actieve leefstijl na.

De Hartstichting is in 2022 voor de derde keer op rij verkozen tot beste werkgever in de categorie Goede Doelen en daar zijn wij super trots op! Dit keurmerk is toegekend op basis van een beoordeling door onze medewerkers. Wij onderscheiden ons van andere werkgevers door te luisteren naar de feedback en ideeën van onze medewerkers om zo continu te verbeteren. 

Wij zijn een inclusieve werkgever die alle medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen. Werk is een groot onderdeel van het leven. Het is dan ook logisch dat je veel tijd besteedt met jouw collega’s. Wij vinden het daarom belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij de Hartstichting en creëren een bedrijfscultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Meer weten?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Judith Tomasoa, Teammanager Merk & Campagnes op 06-11621816. sollicitaties ontvangen wij graag via onze website Hartstichting - PR- en ambassadeursadviseur (easycruit.com)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Close