Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Ifunds Engage 365, Demo 1op1

Online Marketeer

Online Marketeer

Geplaatst op
30-9-2021
Functie
Online Marketeer
Organisation
Beat Batten
Standplaats
Blaricum
Opleidingsniveau
HBO
Uren
24 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie

Beat Batten zet zich voor kinderen met Batten. Batten – ook wel CLN3 of NCL3 – is een ernstige stofwisselingsziekte die het lichaam van een kind langzaam maar zeker kapot maakt. In plaats van dat het kind opgroeit, begint een proces van onomkeerbare aftakeling, zowel lichamelijk als verstandelijk. Kinderen met Batten ontwikkelen zelfs dementie. Er is nog geen behandeling of medicijn voor Batten en daarom is onderzoek heel hard nodig. Beat Batten is de enige stichting in Nederland dat geld inzamelt voor onderzoek naar Batten. Daarnaast zet de stichting zich in voor voorlichting aan medici, onderzoekers en familie.

Beat Batten zoekt een online marketeer (0,6 fte o.b.v. zzp-overeenkomst)

Als online marketeer ben je verantwoordelijk voor alle digitale activiteiten van Beat Batten en maak je onderdeel uit van het Beat Batten team. Het team is compact en verantwoordelijk voor alle activiteiten, waarbij fondsenwerving (in de breedste zin), eventorganisatie en voorlichting de voornaamste zijn.

In jouw rol zet je diverse online marketing en communicatie campagnes op en ben je verantwoordelijk voor de uitvoer en voortgang van alle online activiteiten. Als marketeer werk je aan het optimaliseren van de website, e-mail flows en verbeter/testtrajecten voor zowel brand awareness als lead- en fondsenwerving. Je zorgt voor dagelijkse invulling van de social kanalen en het afhandelen van webcare.

Wat je doet:

 • Versterking bieden aan het team in de uitvoering van diverse werkzaamheden voor alle online kanalen die Beat Batten gebruikt.
 • Ontwikkelen en implementeren van online marketing en communicatie inzet voor diverse doelgroepen binnen de strategie en gegeven doelen, zowel ten behoeve van campagnes als structurele communicatie en werving.
  • Opzetten van content pagina’s en formulieren op de website.
  • Inzet op de social kanalen.
  • Opzetten van e-mail straatjes en nieuwsbrieven.
  • Inrichten van SEA en SEO.
 • We verwachten dat je creatieve ideeën en oplossingen hebt voor de inzet van alle online middelen om de doelstellingen te behalen.
 • Coördinatie van webcare. 

Wie je bent:

 • Je kunt een vliegende start maken als online marketeer, want je brengt kennis en ervaring op gebied van marketing en communicatie op HBO niveau met je mee! Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en je kan je werk goed plannen. Want in je functie ben je bezig met veel verschillende kanalen en speelt er veel tegelijkertijd. Je vindt het leuk om resultaten steeds te verbeteren en uit te zoeken welke nieuwe mogelijkheden er zijn om campagnes anders en beter te maken. Je zoekt een baan waar je met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatieven aan het werk kan.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op online marketingcommunicatie. Je hebt al gewerkt met alle digitale kanalen waar je in deze functie ook mee gaat werken en hebt ervaring met het opzetten van online campagnes.
 • Je hebt een goede basiskennis van Google Analytics en je hebt ervaring met het opzetten van (test)trajecten waarbij je op basis van analyses in Google Analytics, optimalisaties aanbrengt.
 • Kennis van WordPress en gewerkt en bekend met een e-mail marketing service en e-mail automation.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de charitatieve sector.

  Wat wij bieden:

  • Een afwisselende functie waarbij eigen initiatief wordt gestimuleerd in een dynamische organisatie.
  • Jouw werk gaat voor verschil en verandering zorgen en je hebt volop ruimte om naar eigen inzicht je plannen op te zetten. 
  • Een overeenkomst voor zeven maanden voor drie dagen per week.
  • Op kantoor in Blaricum werken en thuiswerken stemmen we in overleg af.

  Geïnteresseerd?

  Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan alle gestelde eisen, reageer dan met CV en motivatie per mail aan Susanne de Koning, Manager Fondsenwerving. Solliciteren kan tot 31 oktober 2021.

  Ook kun je Susanne mailen voor meer informatie over de vacature.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Close