Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Online Marketeer VriendenLoterij

Online Marketeer VriendenLoterij

Geplaatst op
9-5-2022
Functie
Online Marketeer VriendenLoterij
Organisation
Goede Doelen Loterijen
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
32-40 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Word jij enthousiast van het bedenken en creëren van online campagnes? Kom ons team dan versterken als Online Marketeer van de VriendenLoterij.

Wat ga je doen?

Als Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, coördineren en verbeteren van online campagnes. Samen met je collega’s en het online marketing bureau ben jij elke dag bezig om de ervaring van de (potentiële) deelnemer te verbeteren. Daarnaast schakel je direct met onze Marketing Intelligence afdeling, die jou van relevante inzichten voorziet zodat je nieuwe campagnes kan bedenken.

En verder:

 • Je stuurt externe online partijen zelfstandig aan. Daarbij houd je de doelen en het budget scherp in de gaten;
 • Je coördineert alle werkzaamheden en houdt de deadlines hierbij strak in de gaten;
 • Je komt proactief met nieuwe ideeën om meer abonnementen te genereren/behouden.

Dit heb jij in huis:

 • Je hebt werkervaring als online marketeer;
 • Je bent goed thuis in analyses, waardoor je continu kunt sturen op conversies en KPI´s;
 • Je hebt een gezonde dosis ambitie om het vak als online marketeer verder te leren.

De afdeling Marketing VriendenLoterij

Je zal onderdeel uitmaken van het Online Marketing Team op de afdeling Marketing VriendenLoterij. De afdeling draait om het verkopen van zoveel mogelijk loten en het behouden van onze deelnemers, waarbij we onze merkidentiteit niet uit het oog verliezen. Uiteraard allemaal met als doel; zoveel mogelijk fondsen werven voor onze partners – de goede doelen!

Op de afdeling werk je met enthousiaste, creatieve en resultaatgerichte marketeers met verschillende specialismen. Bij elkaar hebben we alles in huis wat nodig is om de gestelde doelen te behalen. Verwacht veel energie, hard werken en daarnaast veel plezier met collega’s die wel van gezelligheid houden.

Wat bieden wij jou?

We werken in één van de meest duurzaam vernieuwde panden van Nederland, op loopafstand van station Amsterdam Zuid. Naast een goed salaris en 25 vakantiedagen hebben we ook nog andere aantrekkelijke – unieke – arbeidsvoorwaarden zoals:

 • Jaarcontract met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Jouw persoonlijke VriendenLoterij VIP-KAART;
 • Gratis reizen met het openbaar vervoer door heel Nederland;
 • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden via onze Lottery Academy;
 • De mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen in Loterij-tijd;
 • Goede en stabiele pensioenregeling.

Wie zijn wij?

De Goede Doelen Loterijen zijn ontstaan vanuit de missie fondsen te werven voor goede doelen. Inmiddels spelen ruim 3,5 miljoen Nederlanders mee met de Loterijen, winnen honderdduizenden mensen per maand prijzen en zijn we de grootste particuliere fondsenwerver van Nederland! Dankzij alle deelnemers wordt er dit jaar meer dan 500 miljoen euro geschonken aan goede doelen. Met dit geld worden veel belangrijke projecten op het gebied van mens en natuur, cultuur, gezondheid en welzijn mogelijk gemaakt. Bij de Goede Doelen Loterijen werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Daar worden we blij van, want diversiteit is een ideale voedingsbodem voor creativiteit, innovatie en samenwerking. Het spreekt misschien voor zich, maar we zeggen het toch nog maar even: als je denkt een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan onze organisatie, ben je welkom. Ongeacht je roots, religie, leeftijd, arbeidsvermogen of levensovertuiging.

Zien wij je snel?

Enthousiast geworden? Kom kennismaken! Solliciteer door middel van het opsturen van je CV en motivatie t.a.v. Caroline Hetterschijt, Corporate Recruiter via www.werkendoejebij.nl . Wil je meer informatie? Caroline staat je graag te woord via 06-23788661.

Close