Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Leaderboard Banner Donateursbelangen

Medior React Native Front-end Developer

Medior React Native Front-end Developer

Geplaatst op
12-1-2022
Functie
Medior React Native Front-end Developer
Organisation
ProVeg International
Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
16-32 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie

In het kort

React Native Front End Developer voor de Veggie Challenge App van ProVeg International

Over de functie

Meer dan 400.000 mensen hebben al meegedaan aan de gratis Veggie Challenge van ProVeg International, een challenge van 30 dagen om een meer plantaardig dieet uit te proberen. Deelnemers kunnen zelf een uitdaging kiezen (30 dagen minder vlees, 30 dagen vegetarisch of 30 dagen vegan) en leren over de regenboog aan nieuwe smaken die meer planten in je dieet kunnen brengen. ProVeg helpt de hele maand mee met gratis tips, recepten en coaching. Deelnemers kunnen hun dieet bijhouden en beloningen verdienen, zoals badges en geavanceerde recepten.

Het afgelopen jaar is de Veggie Challenge uitgebreid met Veggie Challenge Teams, zodat nu ook vriendengroepen, bedrijven, verenigingen en andere organisaties de uitdaging aan kunnen gaan. Deze uitbreiding zijn we momenteel aan het testen.

We zijn daarom op zoek naar een ervaren React Native App Front-end Developer (Medior) om de Veggie Challenge App verder uit te breiden, te optimaliseren en te internationaliseren. Je voegt gewenste functies toe aan de Veggie Challenge / Veggie Challenge-teams en zet A/B-tests op om de user experience te optimaliseren, wat het aantal mensen vergroot dat hun dieet voortzet en wat uiteindelijk de acceptatie en retentie van het gekozen dieet verhoogt. Je optimaliseert KPI's zoals gebruikersretentie, implementeert geautomatiseerde tests en beheert releases via Expo.

Je werkt in een agile/scrum team van (UX) designers, back-end developer(s), een product owner, een scrum master, stagiaires en vrijwilligers dat in sprints beweegt, met regelmatige stand-up meetings, sprint reviews en retrospectives. Het team bouwt samen aan positieve verandering, afgestemd op grotere organisatiedoelen.

Over jou

Wat we zoeken

 • Je staat achter de missie en visie van ProVeg
 • Je bent tussen de 16 en 32 uur per week beschikbaar, vanaf 1 februari of eerder
 • Je voelt je op je gemak bij het werken in een Agile/Scrum omgeving
 • Je kunt zelfstandig werken en bent in staat om ideeën, bedenkingen en verbeteringen te uiten
 • Je bent nauwkeurig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in softwareontwikkeling of een soortgelijke opleiding en bent gevestigd binnen de EU (idealiter in Nederland)

Jouw vaardigheden

 • Minimaal 1 jaar ervaring met het ontwikkelen, testen en implementeren van mobiele apps
 • Skills om pixel-perfecte, soepele UIs te bouwen op beide mobiele platforms
 • Affiniteit met principes als OOP, design patterns, databases, HTTP-stack en datamodellering
 • Ervaring met TypeScript en React with Hooks, react-query, Expo, Jest of React Testing Library
 • Ervaring met Git, GitHub en versiebeheer

Wat we bieden

 • Een flexibele, op vertrouwen gebaseerde werkomgeving met veel vrijheid
 • Werk met gedreven collega’s aan een vakkundig gebouwd platform, gebruikmakend van de nieuwste tech
 • Werken in een cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn - we zijn een inclusieve werkplek voor onze diverse teams over de hele wereld
 • Flexibiliteit in thuiswerken op afstand of vanuit ons kantoor in het centrum van Utrecht
 • Last but not least: word onderdeel van een fijn en gezellig team en werk mee aan een wereld waarin iedereen kiest voor lekker en gezond eten dat goed is voor mens, dier en planeet

Wanneer?

 • Deadline: 18 januari
 • Sollicitatiegesprekken: 18-26 januari
 • Start: 1 februari

Solliciteer

Verdere vragen of solliciteren? Mail je vraag of je cv en motivatiebrief naar jobs.nl@proveg.com. Je mag ons je sollicitatie zowel in het Nederlands als in het Engels sturen.

DEI

ProVeg gelooft in de kracht van diversiteit en streeft naar rechtvaardige arbeidsdeelname. Onder andere mensen met een niet-Westerse achtergrond, vrouwen, mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking, mensen vanuit de LGBTQIAP+ gemeenschap, ouderen, vluchtelingen en mensen met HIV worden aangemoedigd om te solliciteren.

Over ons

ProVeg International is een food awareness organisatie met een missie. We werken aan de transformatie van het wereldwijde voedselsysteem door dierlijke producten te vervangen door plantaardige en gekweekte alternatieven. We werken samen met besluitvormende instanties, bedrijven, investeerders, de media en het grote publiek om de wereld te helpen en inspireren bij de transitie naar een samenleving en economie die minder afhankelijk zijn van veeteelt en duurzamer zijn voor alle mensen, dieren en onze planeet. We hebben kantoren in negen landen op vier continenten en zijn over de hele wereld actief. ProVeg heeft een permanent observer status bij de UNFCCC, een special consultative status bij ECOSOC, is geaccrediteerd voor UNEA en heeft de Momentum for Change Award van de Verenigde Naties ontvangen.

We baseren onze strategie waar mogelijk op empirisch onderbouwde data. Bij het uitrollen van onze strategieën en outreach materialen blijven we op de hoogte van het laatste onderzoek en we evalueren al onze programma's, om er zeker van te zijn dat we onze middelen op de beste manier inzetten om ons doel te bereiken.

Bij ProVeg bevorderen we een cultuur waarin uitdagingen als kansen worden gezien. Omdat het veranderen van het wereldwijde voedselsysteem een enorme onderneming is, zijn we op zoek naar nieuwe pragmatische en professionele teamleden die bereid zijn om uit hun comfortzone te stappen wanneer dat nodig is. We zien kritische, probleemoplossende vaardigheden, team spirit en creativiteit als essentieel om onze ambitieuze doelen te bereiken.

Solliciteer op deze functie

Close