Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

MIC: Fondsenwerving met het bereik van social media en het gemak van een betaalverzoekje

Medior Grant Advisor

Medior Grant Advisor

Geplaatst op
14-11-2023
Functie
Medior Grant Advisor
Organisation
ReumaNederland
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Uren
32-36 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
Marktconform

Over ReumaNederland

In Nederland hebben ruim 2 miljoen mensen reuma. Zoveel mensen met chronische pijn, vermoeidheid en fysieke beperkingen. Zoveel mensen die niet kunnen leven zoals ze willen. ReumaNederland accepteert niet dat reuma een rem op ons leven is.

We investeren in baanbrekende oplossingen en onderzoek naar betere behandelingen. We vechten voor meer aandacht voor de belangen van mensen met reuma. We zetten reuma op de agenda in Den Haag, brengen Nederland in beweging en stoppen pas als iedereen met reuma weer mee kan doen.

Ons doel is om van reuma in 2040 een omkeerbare aandoening te maken. Deze doelen bereiken we door ons werk te focussen op een aantal speerpunten. Onze organisatie is volop in beweging en zit middenin een transitie om uit te bloeien tot een moderne, open en energieke organisatie die klaar is voor de toekomst. En bij nieuwe plannen, ontstaan ook nieuwe functies. Help mee het nieuwe ReumaNederland op te bouwen. Doe jij mee?

Heb jij kennis van het Nederlandse en Europese subsidie- en financieringslandschapWil jij werken in een ambitieuze en dynamische organisatie waar jij de ruimte krijgt om eigen initiatieven te ontplooien? Kom werken bij ReumaNederland!

Wat ga je doen?

Als Medior Grant Advisor ben je werkzaam in het team Onderzoek en Innovatie en werk je intensief samen met de Senior Grant Advisor.

Je adviseert als Grant Advisor tijdens de opstartfase van toegekende onderzoeksprojecten en bent als interne adviseur het eerste aanspreekpunt voor je collega’s, maar ook voor externe onderzoekers waar het administratief-financiële aspecten van onderzoeksprojecten betreft. Verder ben je inzetbaar waar het werkzaamheden betreft variërend van het opstellen van oproepteksten tot het delen van kennis over subsidievoorwaarden en criteria dan wel operationele monitoring van onderzoeksprojecten.

Tevens identificeer je nieuwe financieringsmogelijkheden en open calls die passen bij de doelstellingen van ReumaNederland danwel de speerpuntcirkels. Dit zal in toenemende mate onderdeel worden van deze functie en zowel advisering als begeleiden van externe subsidieaanvragen moet je aanspreken.

In deze functie krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, voortbouwend op bestaande expertise binnen Onderzoek en Innovatie, in samenwerking met de Senior Grant Advisor.

Wie ben jij?

Je hebt kennis van financieringsaanvragen en hebt een sterk analytisch vermogen. Je werkt graag zelfstandig en proactief in een dynamische omgeving en hebt een goed begrip van de Engels taal voor het volgen van (internationale) ontwikkelingen en voor het onderhouden van internationale contacten.

Verder herken jij je in de volgende punten:

  • Universitair werk- en denkniveau met minimaal drie jaar ervaring in het adviseren en ondersteunen bij (internationale) financieringsaanvragen en/of project management;
  • Kennis van het Nederlandse en Europese financieringslandschap is een vereiste, waaronder NWO, NWA en Horizon Europe;
  • Kennis van projectmatig werken;
  • Resultaatgerichtheid voor het behalen van operationele doelen;
  • Stressbestendig voor het verrichten van diverse werkzaamheden onder tijdsdruk en voor het behalen van deadlines;
  • Affiniteit met het werkterrein van ReumaNederland en fondsenwervende instellingen in de gezondheidssector.

Wat bieden wij jou?

Een warme, ambitieuze, maatschappelijke organisatie waar je veel ruimte krijgt om je persoonlijk en inhoudelijk verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een modern pand met een open karakter en flexibele werkplekken. Hier word je omringd door ondernemende collega’s in een zelforganiserend team die eigenaarschap en zelfstandigheid belangrijk vinden.

Daarnaast heeft ReumaNederland een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket. Daarin vind je onder meer:

  • Een marktconform salaris in overeenstemming met zwaarte van de functie en afhankelijk van opleiding en werkervaring
  • Een eindejaarsuitkering van 5%
  • 6 weken vakantie per jaar
  • Pensioenregeling

Interesse?

Ben je enthousiast en herken je jezelf in dit profiel? Stuur dan jouw curriculum vitae en motivatie naar sollicitaties@reumanederland.nl.

Voor meer informatie over ReumaNederland, ga naar www.reumanederland.nl.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Close