Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Medewerker Sociale Media

Medewerker Sociale Media

Geplaatst op
23-2-2021
Functie
Medewerker Sociale Media
Organisation
Peerke Donders Stichting
Standplaats
Thuiswerk
Opleidingsniveau
Uren
2 uur p/w
Soort
Vrijwillig
Salarisindicatie

De Peerke Donders Stichting (PDS) ondersteunt kleinschalige initiatieven op het gebied van leprabestrijding en verbetering van levensomstandigheden van (ex-)leprapatiënten in Vietnam en Cambodja. De projecten zijn kortdurend en erop gericht dat mensen zo snel mogelijk in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. De nadruk ligt daarmee niet zozeer op de ziekte lepra maar op het bereiken economische zelfredzaamheid voor een kwetsbare groep. De PDS zamelt geld in om deze projecten mogelijk te maken. Wij zijn er trots op dat 0,95 cent van iedere geworven euro direct bij de mensen terecht komt. Onze kleine maar fijne stichting is in 1978 opgericht. Meer over de PDS is te lezen op onze website.

Taken

We zoeken een medewerker sociale media die voor kortere of langere tijd wil helpen de zichtbaarheid en vindbaarheid van onze organisatie te verbeteren. Doel is dat we bekendheid van onze naam en activiteiten op een leuke en effectieve manier vergroten, zodat meer mensen betrokken raken bij onze activiteiten.

Als je wilt kun je daarnaast een bijdrage leveren aan het up-to-date houden van de website (Wordpress), het schrijven van nieuwsbrieven, het ontwikkelen van een digitale nieuwsbrief (mailchimp, Laposta bijvoorbeeld), het vormgeven van promotiemateriaal en het opzetten van diverse marketingacties (o.a. netwerken, contacteren van bedrijven).

Functie-eisen en profiel

Wij zoeken iemand met goede communicatieve vaardigheden, die creatief is en belangstelling heeft voor digitale marketingactiviteiten. We hopen dat je nieuwe, verfrissende ideeën brengt om ook jongere mensen aan te spreken en te overtuigen.

Ons aanbod

Je wordt onderdeel van een betrokken en kleinschalig team. Je krijgt veel vrijheid om met eigen ideeën te komen. Als je je voor langere tijd aan ons verbindt, bestaat de mogelijkheid om op kosten van de PDS werkbezoeken af te leggen naar Cambodja en Vietnam. Deze werkbezoeken duren ongeveer twee weken en vinden elke drie jaar plaats waarbij twee van de medewerkers met onze partners aldaar de projecten bezoeken. Een onvergetelijke ervaring. Je deelt je eigen tijd in, zoals alle medewerkers van de Peerke Donders Stichting doen. Daarom is dit prima te combineren met je gewone bezigheden.

Informeren en solliciteren

Ben jij die enthousiaste en betrokken medewerker die wij zoeken? Stuur je motivatie, liefst met CV naar: info@peerkedondersstichting.nl

Close