Lid worden van Vf? Meld je nu aan

LID WORDEN

Advertentie

Procurios /Fundraising CRM voor goede doelen

Medewerker Relatiebeheer

Medewerker Relatiebeheer

Geplaatst op
14-6-2022
Functie
Medewerker Relatiebeheer
Organisation
Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds UvA (BAU)
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO/WO
Uren
32-38 uur p/w
Soort
Loondienst
Salarisindicatie
€2.710 - €3.619 (o.b.v. 40u)

Houd jij van:

 • participeren in projecten van Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds;
 • onderhouden van contacten met opdrachtgevers over bestandsleveringen;
 • deelname aan dagelijkse administratieve werkzaamheden (invoeren van nieuwe en complementeren van bestaande records, post- en e-mailverkeer regelen, telefonische informatievragen afhandelen).

Dan is de functie van Medewerker Relatiebeheer bij de UvA van de Universiteit van Amsterdam jou als breed inzetbare professional op het lijf geschreven.

Wat ga je doen

De medewerker Relatiebeheer werkt aan het beheren, verwerken en leveren van informatie uit het alumni- en relatiebeheersysteem. Een belangrijk onderdeel van de functie is ook de planning en coördinatie van alle activiteiten die Afdeling Relatiebeheer uitvoert voor het relatiemanagement. In de functie wordt gewerkt met het relatiebeheersysteem The Raiser’s Edge en een opdrachtenadministratie in TOPdesk.

Er wordt veel samengewerkt tussen de verschillende teams in Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds (BAU). Als medewerker Relatiebeheer ondersteun je deze samenwerking en participeer je actief in projecten die BAU uitvoert.

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden gaat het in deze functie niet om rechtstreeks contact met relaties van de universiteit, maar om het beheer van de gegevens van deze relaties.

BAU heeft een lange periode van gedwongen hoofdzakelijk thuiswerken achter de rug. We willen dit deels continueren en hybride gaan werken: deels op kantoor, deels op afstand. We hechten eraan voldoende mogelijkheden te blijven houden om elkaar op kantoor ook fysiek te kunnen ontmoeten.

Wat neem je mee

Je bent secuur en consciëntieus. Je kunt goed overzicht houden en je bent prettig in de omgang. De volgende kenmerken zijn op jou van toepassing:

 • klant- en servicegerichte instelling;
 • zorgvuldig, systematisch en met een goed oog voor detail;
 • analytisch, verantwoordelijk en initiatiefrijk;
 • brede maatschappelijke kennis en belangstelling;
 • kennis van of affiniteit met de universitaire organisatie;
 • ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking is een pre (o.a. Excel, TOPdesk).

Daarnaast heb je:

 • uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels;
 • enkele jaren relevante werkervaring;
 • hbo- of wo-niveau.

Wat bieden we jou

We bieden een dienstverband voor de periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur met ingang 1 augustus 2022. Bij gebleken geschiktheid volgt een vast dienstverband. Het dienstverband is voor 32-38 uur per week.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €2.710 tot €3.619 bruto per maand, schaal 8 op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Over ons

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds van de Universiteit van Amsterdam is verantwoordelijk voor het alumnibeleid van de UvA en de fondsenwerving onder alumni en vrienden van de universiteit. De voorbereiding en uitvoering van het beleid op deze gebieden geschieden in nauwe samenwerking met de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV) en de Stichting Amsterdams Universiteitsfonds (AUF). Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds (BAU) vormt het primaire aanspreekpunt voor alle alumni en particuliere donateurs van de UvA. Er werken ruim twintig mensen bij BAU.

Als onderdeel van BAU houdt Afdeling Relatiebeheer een database bij met alle alumni, donateurs en relaties van de universiteit. De gegevens uit deze database worden gebruikt voor beleidsinformatie (relatiemanagement, alumnibeleid, selectie van kandidaten voor besturen, adviesraden en evenementen), fondsenwerving, leden- en abonnementenadministraties en voor mailingen aan alumni en institutionele relaties.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Vragen

Voor vragen over de functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met:

Juul Mulder

 • Informatiemanager
 • E: j.mulder@uva.nl

of  

Hélène Sanders

 • Medewerker Relatiebeheer
 • E: h.m.sanders@uva.nl

Sollicitatie

Herken je je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we jouw brief en cv graag tegemoet. Je kunt via onderstaande link online solliciteren. Je kunt tot en met 3 juli 2022 solliciteren op deze functie.

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs.

Close