Advertentie

Procurios StayUnited

Medewerker Onderzoek

Medewerker Onderzoek

Geplaatst op
14-9-2020
Functie
Medewerker Onderzoek
Organisation
Villa Joep
Standplaats
Vanuit huis
Opleidingsniveau
WO
Uren
4 uur p/w
Soort
Vrijwillig
Salarisindicatie
-

De afdeling onderzoek van Villa Joep is verantwoordelijk voor het goed gevuld houden van de onderzoekspijplijn met kwalitatief hoogstaande onderzoeken die op internationaal niveau concurrerend zijn. Voor de afdeling onderzoek zijn wij op zoek naar een 

                               Medewerker Onderzoek (vrijwilligersfunctie)

 Wat ga je doen?

Als Medewerker Onderzoek ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren:   

 • Nieuwe onderzoeksaanvragen werven en begeleiden 
 • Onderzoeken laten beoordelen door middel van peer-review 
 • Contracteren van nieuwe onderzoeksvoorstellen 
 • Onderhouden van breed netwerk van Neuroblastoma wetenschappers, zowel in Nederland als daar buiten 
 • Organisatie van jaarlijks mini-symposium Nederlandse Neuroblastoma wetenschappers (scientific progress meetings
 • Verzorgen van voortgangsrapportages en controle besteding onderzoeksgelden 
 • Terugkoppeling naar de Villa Joep organisatie 

 Wat breng je mee?

 • Je bent werkzaam (geweest) in de wetenschappelijke wereld, bij voorkeur op medisch/oncologisch vlak waardoor je beschikt over actuele kennis en een relevant netwerk. 
 • Leidinggevende ervaring 
 • Representatieve en doortastende persoonlijkheid, die met enthousiasme het verhaal van Villa Joep kan uitdragen 
 • Gemiddeld een dagdeel per week beschikbaar 
 • Een of twee avonden per maand beschikbaar voor training van de overige vrijwilligers 

Wat kan je van ons verwachten?

Villa Joep is een professionele, robuuste en transparante organisatie met ongeveer 40 vrijwilligers. Je kunt op ondersteuning rekenen voordat je zelfstandig te werk gaat in de functie van medewerker Onderzoek. Als vrijwilliger heb je een aanvullende verzekering tijdens je werk voor Villa Joep. Villa Joep beschikt niet over een kantoor. De werkzaamheden doe je voornamelijk vanuit huis in de online Villa Joep omgeving. Daarnaast organiseert Villa Joep ieder kwartaal een bijeenkomst om elkaar te treffen en de laatste ontwikkelingen en ervaringen te delen. Ook heb je  regelmatig overleg met je eigen team. 

Waarom vrijwilliger bij Villa Joep?

Als vrijwilliger bij Villa Joep kan jij je talenten inzetten om een bijdrage te leveren aan de droom van Villa Joep. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met je collega-vrijwilligers. Je maakt als vrijwilliger deel uit van een gedreven en gezellig team. Je ontmoet nieuwe mensen en leert nieuwe dingen. Vrijwilligerswerk geeft voldoening en is daarnaast leuk om te doen. 

Word jij onze nieuwe collega-vrijwilliger?

Heb je interesse? Stuur dan je cv en motivatie naar de afdeling Personeel & Organisatie van Villa Joep via personeel@villajoep.nl. Voor meer informatie over deze functie kan je vrijblijvend contact opnemen met Karel Nederveen via karelnederveen@villajoep.nl

Over Villa Joep!

Villa Joep is hét fonds op het gebied van neuroblastoom kinderkanker. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 jonge kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. Hun genezingskans is schrikbarend laag. Daarmee is neuroblastoom één van de meest agressieve vormen van kinderkanker. Dat blijkt ook uit de cijfers: 60% tot 70% van de kinderen met de zwaarste vorm van neuroblastoom overlijdt. 

Daar wil Villa Joep verandering in brengen! Wij zijn de inspirator en aanjager van activiteiten die geld opleveren dat volledig besteed wordt aan onderzoek wat moet leiden tot het uit de wereld helpen van neuroblastoom. Als invloedrijke spin-in-het-web verbinden wij families, behandelaars en onderzoekers om er gezamenlijk alles aan te doen om uiteindelijk neuroblastoom te verslaan. 

Villa Joep bestaat volledig uit vrijwilligers. Zij zijn vaak vanuit het verlengde van hun beroep betrokken. Dat past bij Villa Joep als professionele vrijwilligersorganisatie. Ongeveer de helft van onze vrijwilligers heeft zelf in de nabije omgeving te maken gehad met een kindje met neuroblastoom. 

Villa Joep heeft een bestuur dat bestaat uit vier onbezoldigde leden, elk met een eigen taakgebied. Binnen onze stichting kennen we de volgende afdelingen: 

 • Fondsenwerving 
 • Onderzoek 
 • Families 
 • Marketing & Communicatie 
 • Personeel & Organisatie 
 • Middelen (Financiën & ICT) 

Bezoek voor meer informatie onze website www.villajoep.nl.  

Als vrijwilliger kan ook jíj een bijdrage leveren aan het onderzoek naar Neuroblastoom kinderkanker!

Close